RDR 2 hayvanların derisini en iyi durumda nasıl alınır?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Örnek veriyorum timsah avlıyorum ya da geyik kafasından vuruyorum ancak good olarak geliyor. Bunu perfect yapmak için ne yapmam gerekli?

öncelikle her hayvan yay ile avl
anmaz mesela başka tüfek çeşitleri isteyen hayvanlarda var bunu öğrenmek için study yapın bilgilerinde yazar hayvanın zaten en önemliside hayvanın 3 yıldızlı olmasıdır 3 yıldızlı hayvanlardan perfect skin düşürebilirsiniz

Örnek veriyorum timsah avlıyorum ya da geyik kafasından vuruyorum ancak good olarak geliyor. Bunu perfect yapmak için ne yapmam gere

Her hayvanı avlamanın kendine özel yolları var. Hayvanların bilgilerine bakıp hangi silahı istediğini öğrenebilirsiniz. Üç yıldızlı bir hayvanı, hayvana özel silahla tek vuruşta öldürürseniz en temiz öldürüşü yapmış olursunuz.

Her hayvanı avlamanın kendine özel yolları var. Hayvanların bilgilerine bakıp hangi silahı istediğini öğrenebilirsiniz.

İnspect e basınca direkt olarak neyle avlanması gerektiği yazıyor mu?

Önce 'study' ile öğrenip, daha sonra Compendium'dan ya da direk hayvana kilitli vaziyetteyken 'show ınfo'ya basıp görebilirsiniz.

Compendium ne oluyor hocam acaba? Direkt önce study yapıp sonra hayvanın yakınında show infodanda göremez miyim?

- Çakal, tilki gibi hayvanlar için Repeater;
- Tavşan, kunduz gibi küçük hayvanlar ve kartal gibi büyük yırtıcı kuşlar için Varmint Rifle;
- Sincap gibi iyice ufak hayvanlar ve diğer kuş türleri için Small Game Arrow;
- Geri kalan her şey için Rifle kullanacaksınız.

Ok ile hayvan avlamak mantıklı değil, yani en başlarda rifle’ınız yoksa avlanın tabii ama okun hedefe gitme süresi var, hedefe yakın olmanız gerek. Dead eye açıp bekleseniz de uzaktaki bir hedefi ıskalamanız mümkün.

Ok ile anca derisine ihtiyaç duyduğunuz ve sessiz avlamanız gereken inek, keçi ve koyun gibi çiftlik hayvanlarını avlayın. İnek için Improved Arrow, keçi ve koyun için Regular Arrow lazım. Yırtıcıları da (timsah, puma) improved arrow ile avlayabilirsiniz.

Avlanırken devamlı dead eye kullanın bu arada, kafayı ıskalamazsınız bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı