Evet bununla ilgili youtube da hangi hayvanı hangi silahla öldürmen gerektiğiyle ilgili rehberler var. Mesela bazı hayvanları sadece vurman gereken silahla vurmak yetmiyor, kafasından hatshot atman gerek. Bazı hayvanlar sadece avcı tüfeğiyle öldürülürken, bazıları sadece küçük oklarla öldürülüyor. Bazıları da sniper tüfekleriyle kafadan tek atışta öldürmek gerekiyor. Aslında hayvanlara dürbünle uzaktan bakıp araştırınca orada da yazıyor hangi silahla vurman gerektiği.@emreag @KELAKÇA eyvallah beyler, bi sey daha sormak istiyorum bu derileri bir türlü kusursuz alamıyorum mesesla durbunle bakıyorum tufekle oldur dıyor tufekle olduruyorum tek atıs yapıyorum kotu diyo okla olduruyorum kotu dıyor youtube da bakıyorum benden daha kotu vuruyorlar ama kusursuz dıyo bunun püf noktasını bılıyor musunuz
kanka evet bakıyorum ona göre vuruyorum lakin mesela maral diye hayvan varya tüfekle öldür diyo tüfeği alıp headshot atıyorum kusurlu veya kötü maral derisi diyo tüfeğin çeşidini söylemiyorEvet bununla ilgili youtube da hangi hayvanı hangi silahla öldürmen gerektiğiyle ilgili rehberler var. Mesela bazı hayvanları sadece vurman gereken silahla vurmak yetmiyor, kafasından hatshot atman gerek. Bazı hayvanlar sadece avcı tüfeğiyle öldürülürken, bazıları sadece küçük oklarla öldürülüyor. Bazıları da sniper tüfekleriyle kafadan tek atışta öldürmek gerekiyor. Aslında hayvanlara dürbünle uzaktan bakıp araştırınca orada da yazıyor hangi silahla vurman gerektiği.
kanka evet bakıyorum ona göre vuruyorum lakin mesela maral diye hayvan varya tüfekle öldür diyo tüfeği alıp headshot atıyorum kusurlu veya kötü maral derisi diyo tüfeğin çeşidini söylemiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.