RDR 2 eğlence için nasıl girilir?

BerkayCLTK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, oyunu bitirdim. Şimdi ise içimde ukte olarak kalan onursuz pislik bir insan olarak oynamak istiyorum. Bunun direk açık dünyasına girmek mümkün mü? Az önce yeni oyun dedim tekrar doğal olarak fırtınalı yerde başlıyorum. Gireyim hile yapayım Free takılayım istiyorum ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu bitirdikten sonra açık dünya olarak doğrudan oyuna devam edebiliyorsunuz. Siz Arthur Morgan ile mi oynamak istiyorsunuz?

Oyunu bitirdikten sonra açık dünya olarak doğrudan oyuna devam edebiliyorsunuz. Siz Arthur Morgan ile mi oynamak istiyorsunuz?
Evet Arthur ile istiyorum ve oyunu bitirdikten sonra yeni oyun dedim ve Kaydedilmiş tüm veriler silidini :) Şİmdi hikaye diyince fırtınalı güne geri dönüyorum :)

Evet Arthur ile istiyorum ve oyunu bitirdikten sonra yeni oyun dedim ve Kaydedilmiş tüm veriler silidini :) Şİmdi hikaye diyince fırtınalı güne geri dönüyorum :)
Maalesef hocam bunun tek çözümü oyunun ilk kısmını oynadıktan sonra açık dünyaya gelmeniz. GTA San'da çocukken çok yapıyorduk internet üzerinden save indirip öyle devam ediyorduk ona da bakabilirsiniz.

Maalesef hocam bunun tek çözümü oyunun ilk kısmını oynadıktan sonra açık dünyaya gelmeniz. GTA San'da çocukken çok yapıyorduk internet üzerinden save indirip öyle devam ediyorduk ona da bakabilirsiniz.
Hocam dediğiniz gibi yaptım. Chapter 2 Save dosyasını yükledim. Şuan oldu teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı