Sürprizbozan RDR 2 için gizli son var mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsimsizMan09

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gizli son var arkadaşlar, karlı bir yerde Micah ile kapışıyoruz. Micah kızın kafasına silah dayıyor. Dutch Micah'ı vuruyor. Böyle bir son var mı bana yalan veya mod gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet var, daha bugün bitirdim bu sonu hatta. Oyunu tamamiyle bitirmiş oldum.

Videoda gizli son var arkadaşlar, karlı bir yerde Micah ile kapışıyoruz. Micah kızın kafasına silah dayıyor. Dutch Micah'ı vuruyor. Böyle bir son var mı bana yalan veya mod gibi geldi.

Gizli son değil o. John Marston ile oynadığımız epilogue kısmında o görev var zaten.

Gizli son değil o. John ile oynadığımız epilogue kısımda o görev var zaten.

Arkadaşın yazdığını iyi okursanız sorduğu sorunun bu olduğunu anlayabilirsiniz.

(hocam kusura bakmayın yeni olduğumdan dolayı bildirimlere sizin bildiriminiz geldi. Bana yazdınız sandığımdan dolayı cevap verdim.)

Rockstar oyunlarında hiçbir zaman gizli son olmadı. İyi son, kötü son ve RDR oyunları için 2 son sistemi var adamlarda. Mesela o bahsedilen Micah'la kapıştığımız bölüm oyunun son bölümü olan Epilogue 2 bölümünün son görevi ve aynı zamanda oyunun asıl sonu. Diğer sonlar ise Arthur'un hikâyesinin sonu sadece. Arthur hikâyesinin sonunda ise "Paranın peşinden git" ve "John'a yardım et" diye iki seçenek sunuyor. Bu 2 seçeneğin sonu iyi onurlu veya kötü onurlu olmanıza göre değişerek toplam 4 farklı son yapmış oluyor. Halbuki sadece yarım dakikalık sahne değişiyor iyi onur ile kötü onur arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…