Sürprizbozan RDR 2 için gizli son var mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RDR serisinde John Marston ile oynadığın hiçbir kısım flashback değil. Mesela RDR2'de Arthur ile 1899'da oynarken John ile 1907 civarı yıllarda oynuyoruz. RDR1 ise direkt John Marston'ın ana karakter olduğu bir oyun ve 1910'lu yıllarda geçiyor.

Rockstar oyunlarında hiçbir zaman gizli son olmadı. İyi son, kötü son ve RDR oyunları için 2 son sistemi var adamlarda. Mesela o bahsedilen Micah'la kapıştığımız bölüm oyunun son bölümü olan Epilogue 2 bölümünün son görevi ve aynı zamanda oyunun asıl sonu. Diğer sonlar ise Arthur'un hikâyesinin sonu sadece. Arthur hikâyesinin sonunda ise "Paranın peşinden git" ve "John'a yardım et" diye iki seçenek sunuyor. Bu 2 seçeneğin sonu iyi onurlu veya kötü onurlu olmanıza göre değişerek toplam 4 farklı son yapmış oluyor. Halbuki sadece yarım dakikalık sahne değişiyor iyi onur ile kötü onur arasında.

Kanka ben paranın peşinden git sonunu çok aradım ama bulamadım onu seçince ne pluyor

Kanka ben paranın peşinden git sonunu çok aradım ama bulamadım onu seçince ne pluyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu rdr 2 nin epilogue sonu john ve sadie ile arthurun intikamini almak icin micahin saklandigi yere gidiyoruz ve dutchinda onunla kaldigini anliyoruz sonra dutch ı ikna edip micah yı vuruyor en sondada john micah i vurup isini bitiriyor sadie de kurtarmis oluyoruz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gizli son var arkadaşlar, karlı bir yerde Micah ile kapışıyoruz. Micah kızın kafasına silah dayıyor. Dutch Micah'ı vuruyor. Böyle bir son var mı bana yalan veya mod gibi geldi.

Sen oyunu bitirip o sonu görmediysen senin enayiliğin kardeşim maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı