Değil, oyun sonu. Epilogue'da devam ettikten sonraki final.Flashback yani?
RDR serisinde John Marston ile oynadığın hiçbir kısım flashback değil. Mesela RDR2'de Arthur ile 1899'da oynarken John ile 1907 civarı yıllarda oynuyoruz. RDR1 ise direkt John Marston'ın ana karakter olduğu bir oyun ve 1910'lu yıllarda geçiyor.Flashback yani?
Rockstar oyunlarında hiçbir zaman gizli son olmadı. İyi son, kötü son ve RDR oyunları için 2 son sistemi var adamlarda. Mesela o bahsedilen Micah'la kapıştığımız bölüm oyunun son bölümü olan Epilogue 2 bölümünün son görevi ve aynı zamanda oyunun asıl sonu. Diğer sonlar ise Arthur'un hikâyesinin sonu sadece. Arthur hikâyesinin sonunda ise "Paranın peşinden git" ve "John'a yardım et" diye iki seçenek sunuyor. Bu 2 seçeneğin sonu iyi onurlu veya kötü onurlu olmanıza göre değişerek toplam 4 farklı son yapmış oluyor. Halbuki sadece yarım dakikalık sahne değişiyor iyi onur ile kötü onur arasında.
Kanka ben paranın peşinden git sonunu çok aradım ama bulamadım onu seçince ne pluyor
Videoda gizli son var arkadaşlar, karlı bir yerde Micah ile kapışıyoruz. Micah kızın kafasına silah dayıyor. Dutch Micah'ı vuruyor. Böyle bir son var mı bana yalan veya mod gibi geldi.
Hocam ben oyunu John ile bitirmedim o yüzden böyle bir konu açtım buradaki videoda sanki Arthurun sonlarıymış gibi Clickbait yapmış video sahibi. Kendim ufak bir spoiler yedim John kısmı için ama önemli değil.Sen oyunu bitirip o sonu görmediysen senin enayiliğin kardeşim maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.