Sürprizbozan RDR 2 için gizli son var mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Gizli son yok, RDR1 için başlangıç noktasına değinme var. Oyunun en sonunda ki zaten RDR1 önce çıkmıştı.

RDR serisinde John Marston ile oynadığın hiçbir kısım flashback değil. Mesela RDR2'de Arthur ile 1899'da oynarken John ile 1907 civarı yıllarda oynuyoruz. RDR1 ise direkt John Marston'ın ana karakter olduğu bir oyun ve 1910'lu yıllarda geçiyor.

Ayrıca merak edenler için, RDR 1'de de böyle bir epilogue görevi var. Burada spoiler vermeyeceğim. İsteyenler bakabilirler

Evet var, ve bu gizli son değil ki.

Kanka ben paranın peşinden git sonunu çok aradım ama bulamadım onu seçince ne pluyor

Kanka ben paranın peşinden git sonunu çok aradım ama bulamadım onu seçince ne pluyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu rdr 2 nin epilogue sonu john ve sadie ile arthurun intikamini almak icin micahin saklandigi yere gidiyoruz ve dutchinda onunla kaldigini anliyoruz sonra dutch ı ikna edip micah yı vuruyor en sondada john micah i vurup isini bitiriyor sadie de kurtarmis oluyoruz

Sen oyunu bitirip o sonu görmediysen senin enayiliğin kardeşim maalesef.

Sen oyunu bitirip o sonu görmediysen senin enayiliğin kardeşim maalesef.
Hocam ben oyunu John ile bitirmedim o yüzden böyle bir konu açtım buradaki videoda sanki Arthurun sonlarıymış gibi Clickbait yapmış video sahibi. Kendim ufak bir spoiler yedim John kısmı için ama önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…