Hocam şuan fiyat performans olarak alabileceğiniz en güzel ve uygun sistemVerdiğiniz bilgilere dayanarak ve yükseltmenin maliyetli olacağını hesaba katarak, yeni bir sistem almak en mantıklı seçenek gibi görünüyor o hâlde.
Taksitle düzgün bir sistem almayı düşünebilirim elbette. Yardım ve düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Taksit seçeneği olan sistem önerilerinize açığım hocam.
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Bu sistem ile rdr2 dahil her oyunu en yüksek ayarlarda sorunsuzca oynarsınız. Taksitlendirmeye de sizin için baktım, 12 ye bölerseniz 17 bin civarına çıkıyor fiyat ve aylık ödemesi 1.444 liraya denk geliyor.
En mantıklı seçenek böyle bir sistem almak, bugün rdr2 için minimum düzeyde bir yükseltme yapsanız bile yarın başka bir oyun için yine yetersiz kalacak sisteminiz. O yüzden sürekli masraf yerine bir kere masraf yapmak daha mantıklı.