RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Dosyada virüs tespit ediliyor mu indirince güvenilir mi?
I gibi harflerde kutucuk olma sorunu var mı bunda?
Güvenli kendim kullandım. Kutucuk sorunu yok.Dosyada virüs tespit ediliyor mu indirince güvenilir mi?
Yamanın yükleyici linki budur https://cdn.discordapp.com/attachme.../1042191026351243324/MC_Yama_Yukleyici_V7.rar
Makine Çeviri grubunun Discord adreslerinden alıntıdır, mevcutta RDR2 yamasını kullanıyorum sorunsuz bir şekilde.
En güncel olanı budur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.