Çözüldü RDR 2 kaybolan at bulunabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
RDR 2 oynarken çatışmaya girdim ve atım yaralandı at diriltici gerekiyordu ama yanımda yoktu. Almaya giderken öldüm ve geri doğduğumda yaralı at simgesi yoktu kampımızda doğdum ve başka bir atın simgesi vardı haritada yanına gittim bambaşka bir at adı yok rengi cinsi falan farklı tüm haritaya göz gezdirdim o yaralanan atımın simgesi yok. Belirli bir zaman geçince dirilitici getirmezsek ölüyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık yanımda 3 tane at diriltici ile geziyorum :(

Ben ilk oyunda tren yolundan aşağı uçup tekrar dirildikten sonra atımı göremedim, sonra hüzünlü dakikaların ardından doktora koştum ve alabildiğim kadar at diriltici, at ilacı aldım. Sonra da bembeyaz Arap atını keşfetmiştim zaten. Artık yanımda mutlaka at diriltici taşıyordum.

Ben ilk oyunda tren yolundan aşağı uçup tekrar dirildikten sonra atımı göremedim, sonra hüzünlü dakikaların ardından doktora koştum ve alabildiğim kadar at diriltici, at ilacı aldım. Sonra da bembeyaz Arap atını keşfetmiştim zaten. Artık yanımda mutlaka at diriltici taşıyordum.
Doktor mu? Ben dükkandan alıyorum, fiyat farkı falan mı var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı