RDR2 kaybolan at nasıl geri getirilir?

Belki de oynadigin zorlukla alakalidir, ben bulamamistim.

Arap atindaki ceviklik ve hiz hiçbir atta yok. Oyunda neden nefret ettin anlamadim :D
Sabahtan beri yanlış bilgi veriyorsunuz, oyunda "zorluk" sistemi yok. Ayrıca, Arap atı oyundaki en hızlı at değil, küçük bir tümsekten düşünce hemen ölüyor. Hem daha dayanıklı, hem de daha hızlı olan atlar var.

Sabahtan beri yanlış bilgi veriyorsunuz, oyunda "zorluk" sistemi yok. Ayrıca, Arap atı oyundaki en hızlı at değil, küçük bir tümsekten düşünce hemen ölüyor. Hem daha dayanıklı, hem de daha hızlı olan atlar var.

Kardesim kac sene once oynadim belki de onunla alakalidir diye dusundum zorluk sistemi olup olmadigini hatirlamiyorum belki de onunla alakalidir dedim sadece ayrica benim icin oyunun en iyi ATI ben sevdim napalim oturup bunumu tartisalim simdi bilgi vermiyorum bende yasadigimi soyluyorum.

@dacar1010 tamam en cok sen bil en iyi sen bil.

Kardesim kac sene once oynadim belki de onunla alakalidir diye dusundum zorluk sistemi olup olmadigini hatirlamiyorum belki de onunla alakalidir dedim sadece ayrica benim icin oyunun en iyi ATI ben sevdim napalim oturup bunumu tartisalim simdi bilgi vermiyorum bende yasadigimi soyluyorum.
Atı sevip sevmemeniz önemli değil, "Arap atından daha hızlı bir at yok" dediniz ve bu yanlış. Sorun hatırlamamanızda değil, kendi bildiğiniz doğruymuş gibi davranıyor; bizim söylediklerimizi yalanlıyorsunuz.

ATI sevip sevmemeniz önemli değil, "Arap atından daha hızlı bir at yok" dediniz ve bu yanlış. Sorun hatırlamamanızda değil, kendi bildiğiniz doğruymuş gibi davranıyor; bizim söylediklerimizi yalanlıyorsunuz.

Ben at koleksiyonu yaptim oyunda ondan hizli at bulamadim int te arastirdim oyunun en guzel en iyi ATI yazmis adamlar beyaz icin.

Ben at koleksiyonu yaptim oyunda ondan hizli at bulamadim int te arastirdim oyunun en guzel en iyi ATI yazmis adamlar beyaz icin.
Arap atı, oyundaki en hızlı 2. attır.
Turkoman atı, Arap atıyla aynı hıza sahip fakat enerji ve can olarak daha üstün.
Missouri Fox Trotter atı ise, her alanda en üstün attır.

peki arkadaşlar ben arap beyaz benekli atı lokasyonda almaya gittim. atı kacırdım gitti nereye gittiğinide bulamadım. 1 2 gün sonra eski yerine geri gelirmi?

Arap atı, oyundaki en hızlı 2. attır.
Turkoman atı, Arap atıyla aynı hıza sahip fakat enerji ve can olarak daha üstün.
Missouri fox trotter atı ise, her alanda en üstün attır.

Ben o atın gorevinde alamadım atı. İzini bulamadım. Bir daha bulma şansım yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı