RDR 2 kement belden nasıl çıkartılır?

Turan Birliği

Centipat
Daha fazla  
RDR2 de Arthur beline kemer takılmış ve bu pek göze güzel gelmiyor. Ben bu kemeri belimden nasıl çıkartırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'de mod kurmuşsunuz diye düşünüyorum lasso için. Modsuz oyunda belde lasso olmuyor. Kurduğunuz modun dosyalarını silin, düzelmesi gerek.

Yani kesin ondandır diyemem ama WhyEms bir sürü kıyafet vs. ekliyor dediğiniz gibi olmadı kaldırıp, bir deneyin düzelirse ondandır. Dediğim gibi çünkü; modsuz oyunda lasso yok Arthur'un belinde buda ya oyununuzda bug olduğunu gösterir ki bu düşük ihtimal ya da bir mod lasso ekliyor başka açıklama bulamadım ben.

Yani kesin ondandır diyemem ama WhyEms bir sürü kıyafet vs. ekliyor dediğiniz gibi olmadı kaldırıp, bir deneyin düzelirse ondandır. Dediğim gibi çünkü; modsuz oyunda lasso yok Arthur'un belinde buda ya oyununuzda bug olduğunu gösterir ki bu düşük ihtimal ya da bir mod lasso ekliyor başka açıklama bulamadım ben.
Vallahi whyems ve red dead offline ı sildim whyems gardıroptan silindi ancak hala lasso var başka bir çözüm önerisi var mı acaba

Vallahi whyems ve red dead offline ı sildim whyems gardıroptan silindi ancak hala lasso var başka bir çözüm önerisi var mı acaba
Belki kıyafete bağlı birşeydir. Modları sildikten sonra Arthur için kullandığınız kıyafeti değiştirdiniz mi? Belki önceden kurduğunuz modlar bir çeşit conflict oluşturmuştur ondan modları silseniz bile ek özellik son kullandığınız kıyafette kalmıştır. Ve ek olarak modları sildikten sonra bir başka temiz save ile deneyin bazenleri savelerde bozulabiliyor modlardan dolayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı