İlk defa RDR 2 oynuyorum %10 falandayım hikayede. Yol gibi kırmızı bölgeler var oralarda ödül 12 dolar diyor. Ve kanun adamları geliyor. O kırmızı bölge kendi kendine mi gidecek yoksa başka bir şey mi yapmam lazım?
İlk defa RDR 2 oynuyorum %10 falandayım hikayede. Yol gibi kırmızı bölgeler var oralarda ödül 12 dolar diyor. Ve kanun adamları geliyor. O kırmızı bölge kendi kendine mi gidecek yoksa başka bir şey mi yapmam lazım?
oyunu bitirince açılacakİlk defa RDR 2 oynuyorum %10 falandayım hikayede. Yol gibi kırmızı bölgeler var oralarda ödül 12 dolar diyor. Ve kanun adamları geliyor. O kırmızı bölge kendi kendine mi gidecek yoksa başka bir şey mi yapmam lazım?
Oyunu bitirince açılacak
12 dolar diyor arkadaş o sizin dediğiniz bölgeye girmenin cezası direkt ölüm. Muhtemelen arkadaş herhangi bir kasaba da suç işledi.
Suç işlemesine gerek yok omuz atman yeterli yani üzerine yürüyüp çarpsan bile kanun çagırıyorlar.
Hocam yolda bir kadının ayağı ata sıkışmıştı bende kurtardım sonra evine götüreyim mi dedim o da teşekkür ederim olur dedi. Evine götürüyordum yanlışlıkla bir npcye çarptım ve kanun adamları takıldı peşime kurtuldum kanun adamlarından. Ama yardım ettiğim kadın benim atımda hiç bir şey yapmadan öylece duruyor evine vs de götüremiyorum. Bende öldürdüm. Yan görev dedikleriniz soru işaretleri sanırsam.Hatırladığım kadarıyla en son o bölgelerde çatışmaya girmişsiniz polislerle veya npc ler ile. Ve daha sonra da kaçmışsınız. Yeniden o bölgeye girdiğinde yine peşinize düşüyorlar.
Görev yapmanıza engel durum olacağını sanmıyorum, freeride olarak gezmeyi düşünüyorsanız o bölgelerde, kırmızı bölgelere en yakın postahanelere gidip size çıkan borcu ödedikten sonra o kırmızı alanlar geçmesi lazım.
Konudan ayrı ekleyeyim, oyunu full ana görevleri oynayarak bitirmeye çalışmayın. Yan görevleride yapmaya çalışın. Yan görevleri yapmak, oyunun finalini etkiliyor gerçekten. Önemsiz görmeyin bu yan görevleri. Birde benim yaptığım hatayı sizde yapmayın, mümkünse oyun bitene kadar bu oyun ile ilgili hiç bir yazı okumamaya çalışın. Her yer spoiler dolu bilginiz olsun. İyi oyunlar şimdiden.
Dostum sana bir tavsiye ne olursa olsun oyunu onurlu oynaİlk defa RDR 2 oynuyorum %10 falandayım hikayede. Yol gibi kırmızı bölgeler var oralarda ödül 12 dolar diyor. Ve kanun adamları geliyor. O kırmızı bölge kendi kendine mi gidecek yoksa başka bir şey mi yapmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.