Çözüldü RDR 2 klavye laglanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RDR 2 Epic'ten zamanında 70 lirayken almıştım ve şimdi heveslendim ve oynayalım bakalım dedim, ama tüm PC'ye lag giriyor. İlk seferinde bir şey olmamıştı, şimdi olmaya başladı, sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem özellikleriniz ne olursa olsun, oyun tarafından kaynaklı bir problem var. Problemi yeni olmamasına rağmen hala düzeltmediler.

Geçici bir çözüm mevcut, bunu yaparak sıkıntısız oyunu oynayabilirsiniz. Oyunu her açtığınız zaman bunu yapmanız gerekiyor haberiniz olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sistem özellikleriniz ne olursa olsun, oyun tarafından kaynaklı bir problem var. Problemi yeni olmamasına rağmen hala düzeltmediler.

Geçici bir çözüm mevcut, bunu yaparak sıkıntısız oyunu oynayabilirsiniz. Oyunu her açtığınız zaman bunu yapmanız gerekiyor haberiniz olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Sistemsel bir sıkıntım yok oyuna ilk girdiğimde ultrada 70-80 FPS arası gidip geliyordu ve sistemde laglanma asla olmadı daha sonra çıktım ve tekrar girdiğimde bu oldu.

Tamam hocam kusura bakmayin oyun alakali bir sorunmus tavsiye olarak eski surume guncellemenizi onerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı