RDR 2 mi, AC: Odyssey mi?

RDR2 veya AC Odyssey Deluxe.
Çok kararsız kaldım, aslında durum tam olarak görsellerdeki gibi üzerine birkaç TL daha ekleyeceğim ve oyunu alacağım Half-Life zaten cepte lakin bir de araya BF v gibi bir oyun giriyor bunu da gözden çıkarmak istemiyorum tavsiyeleriniz?

Kesinlikle RDR2 şu an 98 TL'ye alabileceğin en iyi oyun.
 
Herkes gerekeni söylemiş bende şunu eklemek istiyorum. AC Odyssey'i bitirdikten sonra RDR 2'yi bitirdim, daha sonra Valhalla geldi ona başladım ve inanin oynayamadım ne oluyor dedim kendi kendime ben bu oyunları seviyordum. Dönüp tekrar Odyssey baktım yok olmuyor oynayamıyorum bombos dünyası çok kötü fiziği kendini tekrar eden görevleri her şeyiyle gözüme battı. RDR2'den sonra hiçbir açık dünya oyunu keyif vermedi. Bu Ferrari'lere binip üzülenler oluyor ya ben şimdi kendi arabamdan nasıl keyif alacağım diye bizzat aynı durumu oyunlarda yaşıyorum.
 
Battlefield V alma sakın.

Neden, BF 1 oyununa daha önce saatler gömmüş bir insanım.
Neden almamam gerektiğini söyle.

O bu değil de daha 5 saat oldu, lakin hala adam gibi bir görev falan bulamadım ya legendry ayı avlıyorum ya da tuhaf tuhaf olaylar falan oluyor, bu aksiyon ve tamamen kontrolün bizde olduğu açık dünyayı hangi görevden sonra mesela ben bir görevde kkk ile ilgili bir görev gördüm o ne zaman açılır bir de şöyle mesela bir genelev basıp içerdeki kadınları kurtardığımız ve bize aşık oldukları görev ne zaman açılır çok mu zaman lazım?
 

Geri
Yukarı