RDR 2 mi Uncharted 4 mü?

• Konuyu başlatan rreco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 193

rreco

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu iki oyun arasından birini oynayacağım. İki oyunu da az çok biliyorum. Bunlardan önce Last of Us serisini bitirdim ve ondan sonra başka oyuna girmek istemedim. Sizce hangisi bu algımı kırar?

Arkadaşlar merhaba bu iki oyun arasından birini oynayacağım. İki oyunu da az çok biliyorum. Bunlardan önce Last of Us serisini bitirdim ve ondan sonra başka oyuna girmek istemedim. Sizce hangisi bu algımı kırar?

Uncharted 4 Last of Us'a RDR ile kıyasla daha benzer denilebilir o yüzden ilk onu oynamayı düşünebilirsin, ama RDR 2 bana göre ikisinden de daha iyi.

Hocam Red Dead Redemption 2 oyuncuların önemli bir kısmı için dünyanın en iyi oyunu sayılır hikayesi atmosferi açık dünyası her şey mükkemel eğer sabırlı biriyseniz açık dünyayı keşfederken görevleri yaparken aşırı zevk alacaksınız.

Red Dead Redemption 2 tabii ki. Oyun gayet güzel ancak ilk 5 saatte çok hantal bir oyun gibi hissettiriyor sonrasında adım adım açılıyor. Oyunu lütfen ilk başta bu sebepten dolayı sarmadı diye bırakmayın.
Rdr2 algınızı kıracaktır.

Hocam Red Dead Redemption 2 oyuncuların önemli bir kısmı için dünyanın en iyi oyunu sayılır hikayesi atmosferi açık dünyası her şey mükkemel eğer sabırlı biriyseniz açık dünyayı keşfederken görevleri yaparken aşırı zevk alacaksınız.

Hocam benim en çok takıldığım konulardan birisi sıkılmak. RDR 2 çok öneriliyor bir şans verebilirim.

İkisi de birbirinden farklı her ikisini oynamış birisi olarak RDR2 diyorum.

Hocam benim en çok takıldığım konulardan birisi sıkılmak. RDR 2 çok öneriliyor bir şans verebilirim.

RDR2 de ana hikaye sarıyor yan görev olarak da sarabiliyor şu ana kadar oynadığım en iyi western tabanlı oyundur.

Hocam açıkçası ilk oynadığımda sıkılmıştım bende özellikle oyunun açılış kısımlarında ama zaten bu oyunda olay karşına çıkan düşmanları vur tam aksiyon yaşa geç değil oyunun her alanında derinliği keşif hissini yaşaman ve zevk alman lazım Van der linde çetesinin başından geçen olayları yavaş yavaş keyif alarak merak ederek deneyimliyorsun zaten oyunun tamamındada sabırlı olman şart değil belli bir kısmından sonra zaten kendin neler olacağını merak ediyorsun sıkmıyor.

Hocam rdr nin açık dünyası var ama benim bildiğim Uncharted ın yok hikaye konusu olarak Uncharted daha zevkli bana göre ama rdr alınız indirimi güzel.

İkisi de birbirinden farklı her ikisini oynamış birisi olarak RDR2 diyorum.

RDR2 de ana hikaye sarıyor yan görev olarak da sarabiliyor şu ana kadar oynadığım en iyi western tabanlı oyundur.

Teşekkürler sanırım RDR2 oynayacağım.

Hocam açıkçası ilk oynadığımda sıkılmıştım bende özellikle oyunun açılış kısımlarında ama zaten bu oyunda olay karşına çıkan düşmanları vur tam aksiyon yaşa geç değil oyunun her alanında derinliği keşif hissini yaşaman ve zevk alman lazım Van der linde çetesinin başından geçen olayları yavaş yavaş keyif alarak merak ederek deneyimliyorsun zaten oyunun tamamındada sabırlı olman şart değil belli bir kısmından sonra zaten kendin neler olacağını merak ediyorsun sıkmıyor.

Doğrudur hocam, teşekkürler.

Uncharted 4 sadece hikaye bazlı bir oyun iken, RDR2 ise devasa bir açık dünyaya sahip bir oyun. Birinde sadece hikayeye bağlısın, diğerinde ise istediğini yapmakta özgürsün. Hee, Uncharted 4'te de küçük de olsa bir açık dünya var, fakat o da sadece etrafı keşfetmekten ibaret. Yani yapabileceklerin yok denecek kadar az. Kısaca, hangi oyunu alacağına, bunları da göz önünde bulundurararak karar ver derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı