RDR 2 nasıl oynanmalı?

Makaleler
2
Forumun korsana karşı olduğunu biliyorum o yüzden link falan bırakmıyorum ama bu soruyu yine de sormak istedim.

Sizce RDR2 hazır kırılmışken korsan indirilmeli mi yoksa 6-7 sene sonra Epic veya başka bir yerin oyunu bedava vermesini mi beklemeliyim?

Hiçbir türlü bir oyuna 140TL veremem. En fazla 20-30TL verebilirim ki o oyun da o fiyata asla düşmez 😅

Forumun korsana karşı olduğunu biliyorum o yüzden link falan bırakmıyorum ama bu soruyu yine de sormak istedim.

Sizce RDR2 hazır kırılmışken korsan indirilmeli mi yoksa 6-7 sene sonra Epic veya başka bir yerin oyunu bedava vermesini mi beklemeliyim?

Hiçbir türlü bir oyuna 140TL veremem. En fazla 20-30TL verebilirim ki o oyun da o fiyata asla düşmez 😅
Burada korsana destek yok. Bu, oynamanızı yasak haline getirmez. Kimse bilgisayarda ne yaptığınızı buradan göremez. Gönlün ne istiyorsa öyle yap.

Hocam, indirimlerle fiyatı güzel bir seviyeye geldi diye düşünüyorum. PC için pre-order döneminde almış ve çıktığı gibi oynamış biri olarak korsandan ziyade, bu oyuna "legal" yollarla sahip olunması gerektiğine inanıyorum. Online tarafında da vaktinizi verebileceğiniz durumlar var. Parasını şu an için fazlasıyla hak ediyor.

Dosyaların ve bilgilerin bu kadar önemsiz ise indir, oyna ve hevesini çıkar. Sonra Youtube aç ve ''Format USB'si nasıl oluşturulur?'' diye yaz. Devamı videoda anlatılıyordur.

Kaç yıldır anlatılıyor, korsandan uzak durun. Kimse babasının hayrına 140TL'lik oyunu bedava yapmaz, durduk yere formatla uğraşırsınız. Tabii ki virüs ilk bulaştığında çoğu önemli bilgilerinizi ele geçirecektir. Format iş işten geçtikten sonra atılırsa çok bir önemi kalmayacak.

Virüs barındırmayan gayet güvenilir siteler var. Oralardan indirebilirsiniz. IGG' den indirdiğim hiçbir oyundan zarar görmedim. Ayrıca bir iki Türk sitesi de var. Yine, virüs veya başka herhangi bir kötü amaçlı yazılıma denk gelmedim şimdiye kadar.

Oyunu Epic'ten indirim kuponuyla alabilirsiniz en uygun fiyata o şekilde geliyor. Fakat cebimden yapımcılar için bir kuruş destek çıkmasın istiyorsanız oyunu "fit bir kız" arkadaşınızdan güvenli şekilde ücretsiz temin edebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 yüksek PC bileşenleri isteyen bir oyun. Madem öyle bir bilgisayara sahipsiniz, 150-200 TL öylesine bir başyapıta verecek paranız vardır. Yoksa bile her ay köşeye biraz para koyarak, ne kadar sürerse sürsün, oyunu eninde sonunda alırsınız :). Aylardır Death Stranding'e güzel bir indirim bekliyorum, korsan indirmiyorum çünkü doğru değil. Fiyatı uygun olana kadar bekleyeceğim. Doğrusu bu :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı