- Katılım
- 26 Haziran 2019
- Mesajlar
- 1.379
- Çözümler
- 8
İroni yapmıştımÇalmak yerine ödünç alacağım yazıcaktınız her halde yanlışlık oldu.
İroni yapmıştımÇalmak yerine ödünç alacağım yazıcaktınız her halde yanlışlık oldu.
Hocam ara sahneler çok mu? Veya ilerleyiş çok mu yavaş? Buna rağmen neden bu kadar fazla sevilen bir oyun?
Hocam sizler için deneyeceğim. Bitirebilirsem buraya tekrar yazarım.Bölüm 1 Bira ağır tempolu onu geçince her şey çok iyi olacak.
Onda aslında para hilesiyle kılıçları vs. geliştirerek biraz ilerleyip o büyük şehre kadar zar zor gelebilmiştim ama artık dayanamayıp direkt sildim. Hikaye zaten sıkıcı, grafikleri de bana göre çok kötüydü üstüne bir de at sürme ve dövüş mekaniklerinin de iğrençliği ile az daha kemoterapi görmeye başlayacaktım.Hocam bence boş zamanınızda Witcher 3 e tekrar şans verin üzmeyecektir.
Konudışı:hocam anime yi izledinizmiBölüm 1 Bira ağır tempolu onu geçince her şey çok iyi olacak.
Konudışı: Hocam anime yi izledinizmi![]()
AOT bu arada baya iyi bir anime.Gizemlerle dolu.spo almamaya çalışın.Atack on titan başlamayı düşünüyorum hocam.
RDR 2 ağır bir oyun o yüzden sevmeyebilirsiniz.
Dostum spoiler verme en azından sürpizbozan ekle.Yoo 1 hafta da ben her zerresine kadar zevk alarak bitirmiştim ama john marstona geçince biraz sıkılmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.