RDR 2 nasıldır?

Bütçe
0 TL
Es geçtiğimi kim söyledi hocam sizin beğendiniz şeyi ben beğenmedim sadece kişisel bir yorum sonuçta yaptığımız şeyler. Ben zevk almadım açıkçası açık dünyada gezerken veya bir göreve giderken. Bakış açımı değiştirmeye çalışırsam kendi fikrim olmaz yapıcağım yorum. Açık dünyada at sürmeyi sevemediğim için koptum kendimi buna zorlamanın da bir manası olduğunu sanmıyorum.
Bu kadar niye agresifleştiniz ki? Ben size oyunu neden beğenmediniz veya illa beğenmeniz lazım falan demiyorum, bu tür oyunları sevmek için bakış açınızı değiştirin dedim sadece. Her oyun her dakika aksiyon yaratacak diye bir kural yok. Ben hiç ısınamadığım oyunları farklı yorumlar neticesinde oynarak sevdim mesela. Olabilecek bir durum. Tabiki neticede sizin fikriniz seversiniz sevmezsiniz.

O zaman sus ve oyununa dön. Senin yerinde oynamayı isteyen milyonlarca kişi var. Biri de benim. Keşke hafızam sıfırlansa...

Şu an iniyor inince oynamaya başlayacağım önerileriniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim herkese.

RDR'nin başına off aksiyon off hızlı oyun diye geçmeyin zaten bi zahmet. Alacaksın çerezini yaslanacaksın arkana yavaş yavaş kendinin tekrarı olmayan mükemmel bir manzaya sahip açık dünyada gezeceksin. Aksiyon hız istiyorsan bir de açık dünya istiyorsan pubg oyna kardeşim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı