RDR 2 neden bu kadar fazla VRAM kullanıyor?

RDR 2, eski bir oyun ama hâlâ sevilerek oynanıyor. O kadar fazla VRAM kullanan bir oyun değil. 4K ayarda bile o kadar VRAM tüketmemesi gerekiyor. Bence ekran kartının sürücüsünü kaldırıp tekrar kur. Çünkü, RDR 2 piyasaya sürüldüğü zaman, aşırı optimizasyon sorunu yoktu.

Abi RDR2 nasıl eski oyun yapmayın ya
Ayrıca 21GB kullanmasını anormal görenler yanılıyor
4K Ultra ayarlarda oynadıkça VRAM kullanımının yükselmesi normal 21GB işgal etse bile.

Abi RDR2 nasıl eski oyun yapmayın ya
Ayrıca 21GB kullanmasını anormal görenler yanılıyor
4K Ultra ayarlarda oynadıkça VRAM kullanımının yükselmesi normal 21GB işgal etse bile.
Kafayı yediniz herhalde. 4K ultrada bir oyun okadar VRAM kullanamaz.Cyberpunk ultra RT overdrive ayarları bile okadar kullanmıyor.Hogwarst herşey full 16'yı görmüyor Rdr2 kim ? 21GB kullanması aşırı saçma istediğin ayarları fulle 15 i görmez.Normal diyenlere ban atılması lazım yanlış bilgilendirmeden.

Başlıkta belirttiğim gibi. Ekran kartı olarak 7900 XTX kullanıyorum. 24 GB VRAM'i var kartın. Oyun 4K çözünürlükte bütün ayarlar(Vulkan) en yüksekte. Ancak oyun aşırı derecede fazla VRAM kullanıyor. Yani en son baktığımda 21 GB falandı. Oyunda herhangi bir kasma takılma yok ama. Bunun sebebi nedir?
Hocam yapmanız gereken bir taneside gereksiz şeylerin grafiğini düşürmek olacaktır.

Kafayı yediniz herhalde. 4K ultrada bir oyun o kadar VRAM kullanamaz. Cyberpunk Ultra RT OverDrive ayarları bile o kadar kullanmıyor. Hogwarts her şey Full 16'yı görmüyor RDR2 kim? 21GB kullanması aşırı saçma istediğin ayarları Full'e 15'i görmez. Normal diyenlere ban atılması lazım yanlış bilgilendirmeden.

Oyunun başında olmasına rağmen kullanılan VRAM değeri bu

Ban atılması lazım lazım da boş konuşana lazım ya.

Hocam yapmanız gereken bir taneside gereksiz şeylerin grafiğini düşürmek olacaktır.
Kusura bakma güzel kardeşim ama saçma bir yorum. Grafik ayarı düşürmeyi biz de biliyoruz herhalde. Ben burada nedenini soruyorum farkındaysan.

Oyunun başında olmasına rağmen kullanılan VRAM değeri bu

Ban atılması lazım lazım da boş konuşana lazım ya.
Kanka sen kendi teorini çürütmüşsün sanırım.

Kusura bakma güzel kardeşim ama saçma bir yorum. Grafik ayarı düşürmeyi biz de biliyoruz herhalde. Ben burada nedenini soruyorum farkındaysan.

Kanka sen kendi teorini çürütmüşsün sanırım.
Nedenini açıklamayı bende biliyorum o zaman hocam.Arkadaşlar kendince şeyler söylemiş,bende grafikleri düşürebilirsiniz dedim.Attığım cevaba sert tepki vermenizi gerektiren bir durum yok.

Nedenini açıklamayı biliyorsan açıkla kanka. Onun haricinde yaptığın yorum dediğim gibi aşırı gereksiz.

Oyun AAA bir oyun. Gerçekçi mekanikler için çok fazla ekran kartı yoruyor. Grafikler üst düzey. Sonuçta GTA SA oynamıyorsunuz. Bu durumda az VRAM kullanmasını beklemeyin fakat sizin ekran kartınız anormal bir şekilde kullanmış. Ekran kartınızın driverını DDU ile silip tekrar en güncelini veya en tutarlısını kurun, hangi platformdan oynuyorsanız oyun dosyalarını doğrulayın mod varsa silin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı