RDR 2 nereden alınmalı?

Daha fazla  
Epic'te kuponla 140 TL'ye geliyor fakat Epic'ten oynayınca nedense korsan oynamış gibi hissediyorum. GTA 5 ve Rocket League verildiğinden beridir Epic'i sevmiyorum. Aranızda RDR 2 sahibi olanlar oyunu nereden edindikleri ve nereden almamın daha mantıklı olduğunu cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'te kuponla 140 TL'ye geliyor fakat Epic'ten oynayınca nedense korsan oynamış gibi hissediyorum. GTA 5 ve Rocket League verildiğinden beridir Epic'i sevmiyorum. Aranızda RDR 2 sahibi olanlar oyunu nereden edindikleri ve nereden almamın daha mantıklı olduğunu cevaplarsa sevinirim.
O zaman Steam'den al şu an 200 TL.

Fiyat olarak en mantıklısı Epic illa Epic'den almam diyorsanız Steam en garantisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı