Furkan Uçan Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 185 10 Aralık 2020 #1 Oyunu açar açmaz No DirectX 12 adapter or runtime found. Please install latest DirectX runtime or install a compatible DiretX 12 video Card. Hatası alıyorum. Var mı yardımcı olacak?
Oyunu açar açmaz No DirectX 12 adapter or runtime found. Please install latest DirectX runtime or install a compatible DiretX 12 video Card. Hatası alıyorum. Var mı yardımcı olacak?
Çözüm Fermion 10 Aralık 2020 Furkan Uçan dedi: Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı. Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme dönebilirsiniz o zaman.
Furkan Uçan dedi: Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı. Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme dönebilirsiniz o zaman.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 10 Aralık 2020 #2 Dxdiag kısmından ekran kartı sekmesinin ekran görüntüsünü buraya atar mısınız lütfen? Artı 0 Eksi
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Aralık 2020 #3 DirectX 12 mi kurulu? Artı 0 Eksi
KS KS Furkan Uçan Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 185 10 Aralık 2020 #4 Fermion dedi: Dxdiag kısmından ekran kartı sekmesinin ekran görüntüsünü buraya atar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla... William Crusader dedi: DirectX 12 mi kurulu? Genişletmek için tıkla... Evet. Dosya Ekleri resim_2020-12-10_145306.png 10,3 KB · Görüntüleme: 296 Artı 0 Eksi
Fermion dedi: Dxdiag kısmından ekran kartı sekmesinin ekran görüntüsünü buraya atar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla... William Crusader dedi: DirectX 12 mi kurulu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 10 Aralık 2020 #5 Furkan Uçan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... DirectX 12 kurulumu yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Furkan Uçan Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 185 10 Aralık 2020 #6 Fermion dedi: DirectX 12 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı. Fermion dedi: DirectX 12 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim. Dosya Ekleri resim_2020-12-10_145645.png 16 KB · Görüntüleme: 258 Artı 0 Eksi
Fermion dedi: DirectX 12 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı. Fermion dedi: DirectX 12 kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim.
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 10 Aralık 2020 #7 Furkan Uçan dedi: Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı. Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme dönebilirsiniz o zaman. Artı 0 Eksi Çözüm
Furkan Uçan dedi: Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı. Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme dönebilirsiniz o zaman.
Y yildirimhamza Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #8 sorunu çözebildiniz mi ya hiç bir yerde bulamıyorum Artı 0 Eksi
KS KS Furkan Uçan Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 185 29 Aralık 2020 #9 yildirimhamza dedi: yildirimhamza dedi: sorunu çözebildiniz mi ya hiç bir yerde bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Driveri eski sürüme getir sorun çözülüyor. Artı 0 Eksi
yildirimhamza dedi: yildirimhamza dedi: sorunu çözebildiniz mi ya hiç bir yerde bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Driveri eski sürüme getir sorun çözülüyor.