Furkan Uçan
Kilopat

Oyunu açar açmaz No DirectX 12 adapter or runtime found. Please install latest DirectX runtime or install a compatible DiretX 12 video Card. Hatası alıyorum. Var mı yardımcı olacak?

Eski sürüme dönebilirsiniz o zaman.Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı.
Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim.
Dxdiag kısmından ekran kartı sekmesinin ekran görüntüsünü buraya atar mısınız lütfen?
Evet.DirectX 12 mi kurulu?
DirectX 12 kurulumu yapın.
Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı.DirectX 12 kurulumu yapın.
Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim.DirectX 12 kurulumu yapın.
Eski sürüme dönebilirsiniz o zaman.Zaten bu hatayı verdikten sonra kurdum. Kurduktan sonra tekrar denedim aynı.
Dün böyle bir sorun yoktu oynayabiliyordum. Sabah Nvidianın ekran kartı güncelleştirmesini yaptım ve oyuna girmeye çalıştım ama giremedim.
Driveri eski sürüme getir sorun çözülüyor.sorunu çözebildiniz mi ya hiç bir yerde bulamıyorum

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.