beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.647 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Kasım 2021 #1 Şimdi ben anlamadım, ben itemleri topluyorum gidip Madam Nazar'a kendim mi satacağım yoksa farklı bir yolu mu var? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021
Şimdi ben anlamadım, ben itemleri topluyorum gidip Madam Nazar'a kendim mi satacağım yoksa farklı bir yolu mu var?
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #2 Madam Nazar'a gidip kendiniz satacaksınız. Tavsiyem set halinde satmanız olacaktır o şekilde çok daha fazla tecrübe puanı veriyor. Artı 0 Eksi
Madam Nazar'a gidip kendiniz satacaksınız. Tavsiyem set halinde satmanız olacaktır o şekilde çok daha fazla tecrübe puanı veriyor.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 7 Kasım 2021 #3 Madam nazara gidin, yeri sürekli değişiyor, yeri burada gözüküyor Red Dead Online - RDO Map Arkadasin dediği gibi seti tamamlayıp satın. Artı 0 Eksi
Madam nazara gidin, yeri sürekli değişiyor, yeri burada gözüküyor Red Dead Online - RDO Map Arkadasin dediği gibi seti tamamlayıp satın.
KS KS beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.647 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Kasım 2021 #4 Peki ben daha önceden topladığım bir itemi daha sonra tekrar toplayabiliyor muyum? Artı 0 Eksi
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 7 Kasım 2021 #5 beyemirs dedi: Peki ben daha önceden topladığım bir itemi daha sonra tekrar toplayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Toplayabiliyosun. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: Peki ben daha önceden topladığım bir itemi daha sonra tekrar toplayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Toplayabiliyosun.
Kasımpaşalı Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #6 Metal dedektörü ile bulunan parçalar artık çıkmıyor acaba oyundamı sorun var pcdemi sorun var bilen varmı ? Artı 0 Eksi
Metal dedektörü ile bulunan parçalar artık çıkmıyor acaba oyundamı sorun var pcdemi sorun var bilen varmı ?