RDR 2 Online nasıl oynanır?

• Konuyu başlatan ewig
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 17.311
Online ana senaryoyu bitirip bir süre yan görev yaptıktan sonra kastığın Gold ile meslek kilidi aç. Tavsiyem Bounty hunteri açman olur. Hem diğerlerine göre daha zevkli hem de Gold ve para biriktirebiliyorsun. Arkadaşın yoksa tek başına belli bir yere kadar götürür GTA'nın yarısı kadar içerik getirmedi Rockstar. O yüzden yapacak pek bir şey yok.

hocam bi terslik olmasın, ben online a giriyorum tek başıma oynuyorum baya, hatda bu at çalma görevi var onu bitirdim, ama etrafta hiç oyuncu görmedim şu ana kadar

Hocam bir terslik olmasın, ben Online'a giriyorum tek başıma oynuyorum bayağı, hatda bu at çalma görevi var onu bitirdim, ama etrafta hiç oyuncu görmedim şu ana kadar.

Yani net bilgi veremiyorum hatırlayamadığım için fakat RDR Online girdiysen eğer farklı bir başlangıç sahnesi ve sinametiği var eğer ki stroy oynadıysan fark edersin ilk defa böyle bir sinametik gördüğünü net olarak şunu söyleyebilirim RDR2 üzerinden Online oynayamazsın Red Dead Online oyununa ihtiyacın var.

Hayır RDR2'yi alırsan Online da geliyor, ben 2020'den beri oynuyorum yani 😁

Kontrol edip öyle bilgi ver istersen ne Epic'te ne de Steam'de öyle bir paket günümüzde yok kardeşim.

1725929559596.png

1725929575341.png

Steam üzerinden RDR2 aldığında Online da geliyor öyle mi?
Online gelmiyor online zaten oyunun içinde var, aynı şekilde Epic games'te de böyle. O senin dediğin Rockstar'ın onlinedaki oyuncu azlığı nedeniyle ve havadan para kazanmak için ayrı olarak 2021'de satmaya başladığı paket, aynı GTA 5 alınca nasıl online'a girebiliyorsan RDR 2 alınca da girebiliyorsun. Şu an Red Dead Online olarak ayrı sattıkları paket nedense ana oyun+online ile aynı fiyatta satılıyor, tipik Rockstar işte oyundan ne kadar para koparabileceklerse koparıyorlar, oyunun online modu tam bir fiyasko zaten oynadıysan anlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı