RDR 2 oynamayan bir daha düşünsün

Hangi çözünürlük ve ayarlarda oynadınız acaba? Aynı laptopa sahibiz tek fark ben RAM eklemesi yaptım.

5 yıllık oyun hocam rahat oynatır tabii 1000 liranızı 5 yıllık bir oyuna harcamak isterseniz.

MX130 laptopta bu oyunu karışık ayarlarla 220 saatte bitirdim.

Bende önceden MX130 kullanıyordum GTA 5 de ısınan laptop. Alah bilir 220 saaat nasıl dayandı.

Dostlar RDR 2 indirdim bilgisayarıma. Bu nasıl bir oyundur? Sabahtan beri kapatamadım oyun beni aldı götürdü resmen oyunda hiçbir şey yapmayın atla gezmesi bile çok zevkli. Şu an şey düşünüyorum ben bu oyunu bitirdikten sonra ne yapacağım diye :D

Siz RDR 2 nasıl buldunuz oynamayanlara tavsiye eder misiniz? (RDR 2 bittikten sonra depresyona giren var mı ben çünkü hemen bitecek diye çok korkuyorumda)

Oyun çok akıcı bu arada FPS düşüşü varsa bile şahsen benim gözüm hiç görmedi oyunu şu PC de oynadım.

GTX 1650 4 GB.

Ryzen 5 5600H.

8 GB RAM.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop.

Keşke her oyun bu RDR 2 gibi optimize bir şekilde çıksada keyif alabilsek :(

Evet hocam çok güzel keşke benim bilgisayarım da oynatabilse 🥹

TLOU oynayabilirsin. İnan bana, belki de RDR2'den daha çok saracaktır. Beni çok içine çekmişti, bir sonraki adımda ne olacak diye düşündürttü oyun bana hep, çok zevkliydi. Başka bir oyunu oynarken böyle hissetmemiştim hiç hatırladığım kadarıyla. Ayrıca evren olarak da çok başarılı bulduğum bir oyundur.

Dostlar RDR 2 indirdim bilgisayarıma. Bu nasıl bir oyundur? Sabahtan beri kapatamadım oyun beni aldı götürdü resmen oyunda hiçbir şey yapmayın atla gezmesi bile çok zevkli. Şu an şey düşünüyorum ben bu oyunu bitirdikten sonra ne yapacağım diye :D

Siz RDR 2 nasıl buldunuz oynamayanlara tavsiye eder misiniz? (RDR 2 bittikten sonra depresyona giren var mı ben çünkü hemen bitecek diye çok korkuyorumda)

Oyun çok akıcı bu arada FPS düşüşü varsa bile şahsen benim gözüm hiç görmedi oyunu şu PC de oynadım.

GTX 1650 4 GB.

Ryzen 5 5600H.

8 GB RAM.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop.

Keşke her oyun bu RDR 2 gibi optimize bir şekilde çıksada keyif alabilsek :(
Eğer hikayesi sağlam bir oyun arıyorsanız Rdr2 kesinlikle tavsiyemdir.Ben oynarken gram sıkılmadım çünkü sinematikleri atlamadan,okuyarak ilerledim.Gerçekten oyunun başından kalkamaz oldum.Oyunun 50-60 saatlik bir hikayesi var.Zaten ayarlarda hikayede ne kadar ilerlediğini görebilirsin.Fakat finali insanın ruh halini değiştiriyor.Oyun oynarken ağlamayan biri olarak ağlamıştım.

5 yıllık oyun hocam rahat oynatır tabii 1000 liranızı 5 yıllık bir oyuna harcamak isterseniz.
Vay be. 5 yıllık oyun olmasına rağmen hala bir çok açıdan günümüz oyunları kalitesinde deneyim yaşatabiliyor. Hayran kaldım.
Bende önceden MX130 kullanıyordum GTA 5 de ısınan laptop. Alah bilir 220 saaat nasıl dayandı.
Sonuç olarak burada konu açtığımda "hayır oynatmaz, 720p 15 fps alırsınız" diyenleri dinlemeyip kendim denediğimde 900p high Medium karışık ayarlarda 25-35 fpslerde oyunu bana oynattı. Oyunda 220 saat geçirmem için yetti 😃

Hocam en kötü kuzenimden gider alır oynarım. Fiyatlar cidden dediğiniz gibi uçuk.

Gerçekten o paraya kulaklık, mouse, klavye alabilirsiniz gerçi onlar da zamlandı.

Sonuç olarak burada konu açtığımda "hayır oynatmaz, 720p 15 FPS alırsınız" diyenleri dinlemeyip kendim denediğimde 900p high medium karışık ayarlarda 25-35 FPS'lerde oyunu bana oynattı. Oyunda 220 saat geçirmem için yetti 😃

MX130 her şeyi açıyordu fakat çoğunu oynatmıyordu zaten iş bilgisayarı olduğu için normaldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten o paraya kulaklık, mouse, klavye alabilirsiniz gerçi onlarda zamlandı.
Hocam zaten mesele RDR2'ye 1000 lira verip vermemek değil. Hiçbir oyuna 1000 lira 2000 lira verilmez. Her ne kadar kaliteli oyun olursa olsun, şahsen hiçbir oyuna 2000 lira vermem.

Optimizasyonu en sağlam oyunlardan biri kesinlikle, ilk çıktığında daha kötüydü tabii. Onun dışında herkesin oynaması gerektiği bir oyun olduğunu düşünmüyorum, herkese gidecek bir oyun değil zaten.

5 yıllık oyun olunca ne oluyor ki? Hala daha teknik olarak üstüne koyabilen oyun yok 5 yıl geçmiş olmasına rağmen. Sıfır değişiklikle şimdi çıkarsan hala daha yeni oyun izlenimi yaratabilecek bir oyundan söz ediyoruz. RDR2'nin eskimesi için en az bir 10 yıl daha lazım 5 yıl yetmez. RDR2 1.000₺'ye de değer ayrıca. RDR2'yi oyuncuların geneli kadar çok sevmeyen, "en iyi oyun" olarak nitelendirmeyen hatta bu söylemlere gülen biri olarak söylüyorum bunları, yiğidi öldür hakkını yeme teknik olarak piyasadaki en iyi iş RDR2 hala daha.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı