RDR 2 oynamayan bir daha düşünsün

Satrançta sürekli aynı hamleleri yapıyorsan bu senin hatan, oyunun değil. Oyun sana imkan vermiş sen kullanmayı reddediyorsun. Hikayesi yok diye oyun gömülmez, hikaye tercih meselesidir. Lineer hikaye barındıran oyunların şöyle bir sıkıntısı var mesela, hikaye rezalet bile olsa sen o hikayeyi almak zorundasın kaçarın yok. O boş ara sahneleri izleyip rezilce yazılmış karakterlerin suratlarına bakmak zorundasın. Bu eleştirim RDR2 ile bağımsız RDR2'nin karakterleri çok iyi yazılmış bence ona lafım yok.

Ama işte Elden Ring gibi lineer olmayan hikaye anlatısına sahip bir oyunda böyle bir zorunluluğun yok. Hikayesini mi öğrenmek istiyorsun buyur yap, savaşa odaklanıp eğlenmek mı istiyorsun buyur yap diyor oyun sana.
Ben şunu demeye çalışıyorum. Oyunun hikayesi iyi olursa mekanikleri kötü olmasına rağmen o çileyi çekersin. Ancak hikaye olmaz ise oyunu 20 saat oynama süresi varsa 10 saat oynarsın. Çünkü ilerde farklı şeyler yapabileceğin bir şey kalmayınca bırakıyorsun oyunu. Eğer hikaye devam ederse tüm yapılacak şeyleri yapsan bile yine de oynamaya devam edebilirsin. Bundan bahsediyorum.
 
Merhaba konu biraz eski ama olsun hocam Arthur öldüğünden beri depresyona girdim bir de zalım Rockstar tam ölüm anında basmış hüzünlü müziği mahvoldum resmen şimdi 2. gün bugün John'a geçtim doğru söylemek gerekirse John marston Arthur Morgan'ın yanında bayağı bir sönük kalmış Arthur'u aşırı özlüyorum dostlar 😢
 

Yeni konular

Geri
Yukarı