RDR 2 oynanış süresi

Hocam türkçe yaması makina çeviriymiş yani translate çevirisiymiş ve yan görevler çevrilmemiş o yüzden oyundan aldığınız keyif azalır diye düşünüyorum yoksa ben de alacaktım. İngilizcem iyi diyorsanız tabi oynayın :)

Hocam türkçe yaması makina çeviriymiş yani translate çevirisiymiş ve yan görevler çevrilmemiş o yüzden oyundan aldığınız keyif azalır diye düşünüyorum yoksa ben de alacaktım. İngilizcem iyi diyorsanız tabi oynayın :)
İnsanın kendi kendini ölçmesi zor ama B2 falanımdır muhtemelen. Tamamen Türkçe olsaydı yapıştıracaktım hemen de öyle büyük bir oyunu yarı anlamış halde bitirmek de istemem. Beklerim olmadı alsam bile.

Texture kalitesini Ultra, diğerlerini mediuma alırsanız büyük ihtimal rahat rahat oynarsınız. Her yan göreve ve olaylara koşarsanız da 100 saate yakın oynanış süresi sunuyor. Tabii oynayışınıza göre kısalıp uzayabilir.

Hocam merhaba iletişime geçme şansımız var mıdır? Rdr2 gift için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı