NE? hocam kaçırmadan alKupon varken alsam mı diye düşünüyorum sizlere bir sorayım dedim.
NE? hocam kaçırmadan alKupon varken alsam mı diye düşünüyorum sizlere bir sorayım dedim.
Kaçırma 140₺ bir şey değil. 140 saat oynasan bile saatine 1 ₺ vermiş gibi olursun. O kadar oynamak garanti zaten.Kupon varken alsam mı diye düşünüyorum sizlere bir sorayım dedim.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Var olun. Huzur aldığınız nefes olsun. İyi geceler.
İnsanın kendi kendini ölçmesi zor ama B2 falanımdır muhtemelen. Tamamen Türkçe olsaydı yapıştıracaktım hemen de öyle büyük bir oyunu yarı anlamış halde bitirmek de istemem. Beklerim olmadı alsam bile.Hocam türkçe yaması makina çeviriymiş yani translate çevirisiymiş ve yan görevler çevrilmemiş o yüzden oyundan aldığınız keyif azalır diye düşünüyorum yoksa ben de alacaktım. İngilizcem iyi diyorsanız tabi oynayın![]()
Hocam merhaba iletişime geçme şansımız var mıdır? Rdr2 gift için.Hocam türkçe yaması makina çeviriymiş yani translate çevirisiymiş ve yan görevler çevrilmemiş o yüzden oyundan aldığınız keyif azalır diye düşünüyorum yoksa ben de alacaktım. İngilizcem iyi diyorsanız tabi oynayın![]()
YASİN#8367 olarak ekleyerek discorddan mesaj atabilirsiniz.Hocam merhaba iletişime geçme şansımız var mıdır? Rdr2 gift için.
Tekrar ekleyebilir misin dostumHocam merhaba iletişime geçme şansımız var mıdır? Rdr2 gift için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.