Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 25 Nisan 2023 #31 w00zy dedi: Hocam inanın araştırmıştım ama bulamamıştım nasıl oynayabilirim anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... xenia emulatör
w00zy dedi: Hocam inanın araştırmıştım ama bulamamıştım nasıl oynayabilirim anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... xenia emulatör
dorranpc Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #32 w00zy dedi: Hocam inanın araştırmıştım ama bulamamıştım nasıl oynayabilirim anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Xenia diye bir emülatör sayesinde oynanıyor. YouTube'da yazarsanız hem Türkçe hem de İngilizce çıkıyor.
w00zy dedi: Hocam inanın araştırmıştım ama bulamamıştım nasıl oynayabilirim anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Xenia diye bir emülatör sayesinde oynanıyor. YouTube'da yazarsanız hem Türkçe hem de İngilizce çıkıyor.
w00zy Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #33 Teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim