Sürprizbozan RDR 2 oyun sonu değiştirilebilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RDR'nin hikayeside böyle ve bu arada ilk RDR2 çıktığında 1. oyunu oynayan kitle Arthura alışamamıştı böylede bir gerçek var.
2. oyun 1. oyundan önce geçiyor. 1. oyunda john ölüyor ve yerine oğlu geçiyor oyunun adı bu değil mi zaten. 1. oyunda john ölür oğlu olarak intikam alırız. 2. oyunda arthur ölür john olarak intikam alırız. Zamanda geriye doğru..

Arthur ölüyor maalesef değiştiremezsin. Fakat sonsozde (epilogue) arthur oynamak istersen Save editor ile Save dosyani modla internette nasıl yapılır bulunuyor.
Arthur her şekilde ölüyor ama %90, 5 bir Save dosyası var. John yerine arthur ile geziyorsun açık dünyada tüm görevler bitmesine rağmen. İsterseniz onu indirebilirsiniz ancak bazı yerlerde arthur yerine john şeklinde hitap ediyorlar size. (john'un evinde)

Save editor ile dedigim olay buydu. Epilogue görevlerini yapmadan direk arthur olup görevleri arthur ile yapabilirsin.

RDR 2'nin sonu, RDR 1'de anlatılıyor. Oyunun kurgulanma şekli biraz değişik olmuş. Black Water'in da neden yasaklı bölge olduğu RDR1 içinde anlaşılıyor.

Bu hikayede maalesef arthuru kurtaramıyoruz zaten john la beraber oradan sağ çıksa bile en az birkaç saat sonra hastalığnın çok ilerlemesinden dolayı hayatını kaybedecekti ama 2. oyuna devam etmeden önce 1. oyunu oynayamasan bile izleyip hikayesinden biraz bilgi aldıktan sonra 2'ye kaldığın yerden devam etmeni tavsiye ederim.

Hocam ben bitirince yani şeye geçince yok artık dedim karşılaşırız sonra geri ona geçerim demiştim ama yok :( maalesef değişmiyor modlarla olabilir ama o bir şeyi değiştirmez bence.

Yani nihayet oyunun nasıl biteceği nereye bağlanacağı belli fakat özellikle Epilogue-1 geçişindeki tercihler ve kararlar nasıl biri olarak anılacağınız belirliyor sonrası için. Epilogue'de geçen diyalogları dikkatli takip edin görürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı