Büyük ihtimalle olabilir bazı modlar uyumsuz olunca atıyor.Oyuna girince Rockstar logosu gözüktükten sonra direk kapanıyor. Oyun orijinal ve Türkçe yama yüklü. Sebebi Türkçe yama mıdır?
Büyük ihtimalle olabilir bazı modlar uyumsuz olunca atıyor.
Yamayı sildim olmadı. Steam'den dosyaları doğruladım yine olmadı. Aynı yerde oyundan atıyor.
Yamayı sildim olmadı. Steam'den dosyaları doğruladım yine olmadı. Aynı yerde oyundan atıyor.
Sadece belli bir yerde mi oyundan atıyor.
Sadece belli bir yerde mi oyundan atıyor.
Büyük ihtimalle türkçe yamadan kaynaklı olmuştur. Eğer kopyala yapıştır-değiştir yaptıysan bazı dosyalar oyunun bozmuş olabilir bütün oyunun sil oyunun kalan klasörlerini elinle temizle tekrar yükle. Steam dosya doğrulatsan bile yerine geçen dosyayı anlamaz.Dediğim gibi en başta Rockstar logosu gözüktükten sonra ana menü açılmıyor. Oyundan atıyor direk.
Büyük ihtimalle Türkçe yamadan kaynaklı olmuştur. Eğer kopyala yapıştır-değiştir yaptıysan bazı dosyalar oyunun bozmuş olabilir bütün oyunun sil oyunun kalan klasörlerini elinle temizle tekrar yükle. Steam dosya doğrulatsan bile yerine geçen dosyayı anlamaz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.