RDR 2 oyunu neden sarmadı?


Oyun zaten oralardan başlıyor hocam aceleniz yoksa yavaş yavaş oynayın cidden sıkıldığınızı hissederseniz ana görevleri oynayıp bırakın.
 
RDR 2 herkese giden bir oyun değil. Oradan oraya atlayayım, uçayım vurayım sağa solu kırayım her şey hemen olsun bitsin diyen biriysen bulaşma zaten GoW oyna. Ama vahşi batıyı seviyorsan, ağır mekanikler uzun sinematikler senin için sorun değilse biraz kaptırıp oyunda ilerledikten sonra bu oyun oyundan daha fazlası haline geliyor.
 
Oyun zaten oralardan başlıyor hocam aceleniz yoksa yavaş yavaş oynayın cidden sıkıldığınızı hissederseniz ana görevleri oynayıp bırakın.

Az önce konuyu açtığım gibi oyuna girdim sakallarım uzamış onu kesicektim bataklıkta kampta tıraş etme yerini bulamadım hantal olduğu için sıkılıyorum sanırım oyunda Cyberpunk'ta 100 saat yakın oynama sürem var.
 

Chapter 5'in yarısındasınız galiba şu an oyunun finaline 1 bölüm kalmış ve sonra da 2 bölüm kapanış var, ortalama olarak kapanışıda oynarsanız 9-10 saatlik bölüm kalmış.

Ve Miles Morales bayağı kısa 5-6 saat süresi vardı galiba, eğer vaktiniz kısıtlıysa onu oynayın eğer oynayacak vaktim var diyorsanız kesinlikle Uncharted.


Hala bataklıktaki evdeyseniz yukarı odaya çık oradan kesiyorsun.
 

Hocam Fast travel acilmistir diye düşünüyorum direkt herhangi bir yere tıraş için gidebilirsiniz.
 
Sahsen Miles Morales bile RDR2'den bana daha cok keyif verdi. RDR2 sonra da biter, birden fazla oyun oynamak daha iyidir.
 
Miles Morales bayağı kısa 5-6 saat süresi vardı galiba, eğer vaktiniz kısıtlıysa onu oynayın eğer oynayacak vaktim var diyorsanız kesinlikle Uncharted.

Şöyle diyeyim kral işte ayın 30una kadar sürem var 26'sında Cyberpunk DLC'si çıkıyor onunla ilgilenirim o zamana kadar 4 hafta var desek çarşamba günleri CS girip kasamı alırım oda 2-3 saat sürüyor bir de acık beta olduğu için arkadaşlar ile oynarım millesı oynamayı düşünüyorum bende Uncharted mı RDR 2 bilemiyorum o süreye kadar ne oynasam diye.
 

O zaman Miles Morales'i bitirin. Vaktiniz olduğunda da RDR2'yi bitirin RDR2 finalinden sonra kapanışı YouTube'den izleyebilirsin ben finali bitirdikten sonra öyle yaptım. Eğer dediğim gibi yaparsanız RDR2 ve Miles Morales'i toplam 10 saatte bitirmiş olursunuz belki Uncharted'e vakit bulursunuz.
 
Son düzenleme:
Sıkıldıkça ana hikayeyi bırak, satchel geliştir, saddle geliştir. Jaguar maguar avla.
 
Sıkıldıkça ana hikayeyi bırak, satchel geliştir, saddle geliştir. Jaguar maguar avla.

Mücadele için jaguar avlamıştım biraz tilt etmişti

Arkadaşlar RDR 2 oynamaya devam ettim şimdi John olarak oynuyorumda bu çiftcilik daha ne kadar sürüyor.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…