RDR 2 oyunu neden sarmadı?

Hocam zaten oyunların amacı sizi eğlendirmek. Eğlenmediğiniz bir şeyi zorla dayatmak olmaz. İlginizi çeken diğer oyunlara yönelin.

Bilmiyorum hikayenin sonunde ne olacak bunu merak ettiğim için oynamak istiyorum.

RDR'den zevk almak istiyorsan tren soymayi falan deneyebilirsin. Karli bolumlere gidip kamp yapabilirsin.

Haklısın kanka işte hikayeyi odak oynamak saçma geliyor bana da.

Herkes her oyunda zevk almak zorunda değil, eğerki zevk almıyorsanız bırakın daha sonra şans vermek isterseniz döner bakarsınız. Ben de God of War'da çok sıkılıp silmiştim mesela.

Ben 150 saat oynayıp tüm dünyayı keşfetmeye çalışıp sıkılınca avcılık yaparak eğleniyordum hemen bitmesin diye görevleride yapmıyordum ama herkes sevecek diye bir şey yok.

Eger oyunda.

İşte bende öyle başladım sonunu getiremiyorum :D

Hocam hemen bitirmenize gerek yok ben şahsen 3-4 haftada her gün oynayıp bitirmiştim sonlara doğru yani 100. saatlere doğru sıkmaya başlayınca hemen görevleri yapıp bitirdim (pişmanım)

Oyunun hikayesel olarak seni sarabilecek bölümü büyük ihtimal Arthur için önemli bir an olmasıyla başlıacak, spoiler vermeden de oraya geldin mi gelmedin mi diye nasıl sorabilirim bilmiyorum :D

Şu zamana kadar spoiler yemedim oyunun sonunu bilmiyorum bazı internette gördüğüm şeyler vardı ama onu da 1-2 ay önce gördüğüm için unuttum en son adadan kaçtık dutch filan ve kampımızı buldular kampı taşımak zorunda kaldık şu an bataklıktayız.

Sanırırm oynamayı bırakacağım üniversiteden geldiğim aman ocakta bitiririm peki ya sizce unchartedmı yoksa milles moralesmi oynasam Spider-Man'ı severek oynadım ve bitirdim milles moraleside tailden ucuz diye aldım ve Spider-Man 2'yi bekliyorum Uncharted ise Türkçe dublaj fillan ya ilki çekici ama uzun süreceği için sıkılırım diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı