PlayStation RDR 2 PlayStation 5'te 136 TL

Bedava diye 30FPS'te oyun mu oynanır. RDR 2 zaten 60FPS'te bile iyi değil 90-100 altı kurtarmıyor. Kontrolcü istiyorsan takarsın PC'ye kolu oynarsın.

30 FPS gayet oynanır oyun 130 TL'ye sabit 30 FPS gayet de keyif verir hoş FPS oyunu oynamıyorsunuz tabii kişiden kişiye değişir ama ben şahsen 130 TL'ye RDR2 alırsam 2025'te 30 FPS'e okeyim 3.5 dolar yapıyor.

Bedava diye 30FPS'te oyun mu oynanır. RDR 2 zaten 60FPS'te bile iyi değil 90-100 altı kurtarmıyor. Kontrolcü istiyorsan takarsın PC'ye kolu oynarsın.
30 fps'de oyun oynanır. Dediğinizi biraz abartı buluyorum ben. Red dead redemption 2 nasıl 60 fps'de bile yeterli değil? 60 fps gayet akıcıdır 30 fps'e göre. Sizin gözünüz 90-100 fps'de daha akıcı görüyordur iyi hissediyorsunuzdur o ayrı bir şey. Ama 60 fps yeterli değil demek yanlış. Bu kişiden kişiye değişir. Yukarıdaki arkadaşın kontrolcüye verdiği örnekte şudur. Konsoldaki 30 fps optimizasyon yapılmış bir oyunu oynamak ile Pc de fps'i 30'a çekip oynamak aynı şey değil. Konsolda 30 fps çalışıyor ama ona göre optimize ettikleri için Pc'ye nazaran daha akıcı gözüküyor. Aynı oyunu bir 30 fps'de konsol da oynayın sonra Pc'de 30 fps'e çekip orada oynayın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Arkadaş o yüzden demiş kontrolcü ile bozmaz diye bence.

Son düzenleme:
@PROTECTQ lutfen sikayet etmeyin bir şey soracagim nasıl imzanı bu kadar uzun yaptın sınır 3 degilmi.

Konsoldaki 30 FPS PC de ki gibi değil akıllı arkadaşlar optimize iyi oyun şirketleri konsollara her zaman öncelik verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı