RDR 2 popüler kültür mü?

Onun ayarı vardı sanırım tam olarak hatırlamıyorum. Evet, kontrolü salmaması sinir bozucu. Ancak oyundaki tek araç atlar derken neyi kastediyorsun merak ettim. Başka araçta mı olması gerekiyor?

Yok direk bunu kastediyorum oyundaki tek araç sen buna oynanış eklememişsin yani oyundaki arabaya oynanış eklememişsin yoksa zaten oyundaki araç dediğimiz şey sadace at olacak vahşi batı zaten ona hiçbir sıkıntım yok.

Oyun harika seviyede ve RDR2 seviyesinde başka bir oyun hâlâ oynayamadım fakat gidip en sevdiğim oyun olarakta 1. sıraya koymam. Biraz fazla abartılıyor o konuda.

Oyun harika seviyede ve RDR2 seviyesinde başka bir oyun hâlâ oynayamadım fakat gidip en sevdiğim oyun olarak da 1. sıraya koymam. Biraz fazla abartılıyor o konuda.
Açıkçası RDR'den önce Last of Us'ı biliyordum en iyisi olarak. RDR 2'yi yine her yerden duyuyordum fakat pek önemsemiyordum ne kadar iyi olabilir ki diyordum. Oynadığımda sevdim çok iyiydi.

Oyunda animasyon hatası yok, oynanış kütük olduğu için animasyonlar mükemmel yapılabiliyor fakat ben RDR2'den sonra başka oyun oynayamadım, animasyon hataları çok gözüme çarptı.

Bence RDR2, GTA 5 kadar uğraşılmış bir oyun. Yine de herkes aynı şeyi söyleyince insanı biraz boğuyor.

Bir oyun ne kadar güzel olsa da çoğu insan direkt konusunu sevmez. GTA 6'da öyle olacak, herkes sevmeyecek tabii ki.

7 yıldır hala taş gibi oyun. Kötünün tam zıttı bir oyun. Oynanışı, hikayesi, grafikleri, detayları, içeriği her şeyi çok iyi. Kontroller de pek rahatsız etmedi beni. Arthur'un ağırbaşlı karakterine ve oyunun atmosferine en uygun olacak şekilde yapılmış bence. Oyuna şimdi tekrar başlasam yine her şeyi ağır ağır yaparım, bütün ara sahneleri izlerim. 4 tane basit avcılık görevi olan bir yan karakter (Hamish) bile özenle yapılmış. Oyunun atmosferi sizi içine çekiyorsa, karakterlerle bağ kuruyorsanız çok eğlenceli bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı