RDR 2 sıkmaya başladı

MinikTurp

Hectopat
Daha fazla  
Oyunun daha %30'unu bitirdim ancak olaylar çok monotonlaştı. Hep bir soyguna gidiyoruz. Yan görevler de bir garip. Kaza yapan bir sirk vardı hayvanlarını bulup getirdiğimiz yan görev. O yan görevde sürekli at sürdüm ve artık bundan sıkıldım oyun daha sonra açılacak mı ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Oyunun daha %30'unu bitirdim ancak olaylar çok monotonlaştı. Hep bir soyguna gidiyoruz. Yan görevler de bir garip. Kaza yapan bir sirk vardı hayvanlarını bulup getirdiğimiz yan görev. O yan görevde sürekli at sürdüm ve artık bundan sıkıldım oyun daha sonra açılacak mı ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Hocam biraz daha sabır ilerdeki görevler ve olay akışı inanılmaz oralara geldiğinizde iyiki bırakmamışım diyeceksiniz. Güzel yan görevlerde var hocam mesela vampir var o görevi yapabilirsiniz vampir avlama falan sarar.

Hocam biraz daha sabır ilerdeki görevler ve olay akışı inanılmaz oralara geldiğinizde iyiki bırakmamışım diyeceksiniz. Güzel yan görevlerde var hocam mesela vampir var o görevi yapabilirsiniz vampir avlama falan sarar.
Ayrıca vampir den çok da güzel bir hançer düşüyor. Yine katil görevi var 3 adet ceset bulup katilin lokasyonunu bulduğumuz.

Siz hikayeyi anladınız mı hocam?

Evet bu da var hikayeyi dinelemden bam güm guderseniz sarmaz zaten.

Sinematikleri hiçbir zaman geçmiyorum başka nasıl hikayeyi dinleyebilirim?

Daha sonra açılacak mı demenizden kastınız nedir hocam? Hikaye ile ilgili detay vermemiz spoilera girer.
Görevler olarak demiştim bana mı monoton geliyor ilk görevler.

Sinematikleri hiçbir zaman geçmiyorum başka nasıl hikayeyi dinleyebilirim?

Görevler olarak demiştim bana mı monoton geliyor ilk görevler.
Görevler monoton değil hocam, bence size öyle geliyor. Sadece soygun yapıyoruz hep diye tek bir bakış açısından bakarsanız öyle gelir. Hikaye bayağı iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı