RDR 2 sıkmaya başladı

Oyunun daha %30'unu bitirdim ancak olaylar çok monotonlaştı. Hep bir soyguna gidiyoruz. Yan görevler de bir garip. Kaza yapan bir sirk vardı hayvanlarını bulup getirdiğimiz yan görev. O yan görevde sürekli at sürdüm ve artık bundan sıkıldım oyun daha sonra açılacak mı ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Oyunu 3 kere bitirdim neredeyse hala başlamayı düşünüyorum ama biraz ara vereyim diye zorluyorum kendimi oynayıp bitirin çok seviceksiniz.

Oyunu 3 kere bitirdim neredeyse hala başlamayı düşünüyorum ama biraz ara vereyim diye zorluyorum kendimi oynayıp bitirin çok seviceksiniz.

Satın alabilsem oynayacagım fakat Xbox Game Pass alayım fakat son derecede pahalılandı ucuz hesap satanlarda güvenli degil.

Rockstar sıkmama konusunda bayağı iyi bir firma. Fakat GoW, Elden Ring kadar tekte çok sıkmayacak oyun değil bence. Ben de şu an %20'de falanım fakat oyuna ciddi bir anlamda dahi başlamadığımı düşünüyorum. Siz 30'da nasıl sıkıldınız bilmem fakat GTA 5 gibi herkese hitap edecek bir oyun değil RDR2. 30 saatlik hikaye var desen 3-4 saat oynasanız günlük bence 2 haftaya rahatlıkla bitebilecek bir oyun. Ki GTA 5'te görevler uzundu fakat 69 taneydi. RDR2'de ne kadar bilmiyorum fakat o da 100'ü geçmiyordur ondan eminim. 3-5 görev yapın oyun eğlendirmeye başlar bence. Sıkılınca kapatın zaten. Tüm hayat oyun değil ya.

Karakter gelişimi yok diye bir şeyden bahsetmedim. Demek istediğimi anlayamamışsın tam. Hikaye güzel değil demedim, konuda insanlar aşırı kompleks bir şeymiş de anlaması kavraması 200IQ gerektiren bir hikayeymiş gibi davranıyor. Ayrıca Elden Ring hikayesi çıkarımına nereden vardın çözemedim ben sadece bu oyun üzerinden konuşuyorum.

Elden Ring sözümü geri alıyorum ilk başta bounty gibi şeyler hikayeden daha zevkli dediğiniz için söylemiştim onu. Hikaye konusunda haklı olabilirsin oyun biraz daha gerçekçi olduğu için diğer oyunlara nazaran seni içine çekiyor gerek atmosfer gerek mekanik olarak ve yaşatıyor hikayeyi. Bu herkeste olmuyor dediğim gibi. Bu yüzden insanlar çok iyi hikayesi var diyor aslında dediğiniz gibi iyi fakat normal bir hikaye anlatım desteklediği için güzel oluyor.

Oyunun temel oynanış döngüsünden ve oynanışından sıkıldığınız için cevabım hayır olacak, oyun bu konuda hiç gelişim göstermiyor. Oyunun ilk çeyreğinde de hikayeyi ilerletecek bir sonraki adıma at sürüyorsunuz, son çeyreğinde de aynı şeyi yapıyorsunuz.

Görevlerin kendisi de anlattıkları hikaye olarak farklı olsa dahi çoğunda yaptığınız şey hep aynı, düşmanların kafasına nişan alıp tek atmak ortada herhangi bir challenge yok. Bu tarz bir core game loop'un bir süre sonra sıkması gayet normal zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı