Epic storenin iade politikasını bilmiyorum bişey diyemem.Epic'den almıştım.
Epic storenin iade politikasını bilmiyorum bişey diyemem.Epic'den almıştım.
RDR 2 aldım. 2 saat oynadım. Oyundan aşırı sıkıldım. Atla oraya, buraya git, bir şeyler izle. Toplam 10 dakika aksiyon olmamıştır. Bu kadar yavaş başlayan bir oyun oynamamışımdır. Sizce bu oyun sonraya doğru açılır mı? Eğer bu tempo hep böyle, bu oyun sana gelmez derseniz iade edeceğim. Hani aşırı hızlanmasına gerek yok ama cidden ilk 2 saatim baydı.
Kişiden kişiye göre değişir hocam.Bende yıllardır bu yüzden oynamıyorum çok darlıyor silahı çekmesi 1 dakia sürüyor neyini seviyorlarsa bu oyunun.
Ben oyunun yavaslığını seviyorum mesela.Kişiden kişiye göre değişir hocam.
Birçok kişi RDR2'nin ilk bölümünden sıkılıyor çok da normal çünkü cidden çok ağır ilerliyor ama çok güzel açılacak oyun merak etme.
Aslında oyun seni ısındırmaya çalışıyor sonradan anlıyorsun ki koca bir dünyanın içerisindesin. Tamamen bakış açısına bağlı.Çok yavaş ve ilk hikayesi karışık ve yavaş olunca da çekilmiyor ve hikaye anlaşılmıyor.
Aslında oyun seni ısındırmaya çalışıyor sonradan anlıyorsun ki koca bir dünyanın içerisindesin. Tamamen bakış açısına bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.