Sürprizbozan RDR 2 sonrası boşluktayım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben RDR2'yi bitirip direkt Withcer 3'e gecmistim. Grafik acasindan cokta geride degil, RDR2'nin kaplama kalitesiyle hemen hemen ayni. Sonuc olarak 120 saat gecirdim yani RDR2'den yaklasik 50 saat kadar fazla, halen daha tonla kesfetmedigim yer var(DLC'ler ile birlikte). RDR2 bence tekrar oynanilacak bir oyun degil, gorevler zaten tekduze bir yapida, oylesine arada sirada acip kendince takilirsin ama hikaye modu 2. kez cok sikar.
Aman hocam Witcher falan diyip beni 11 inci kez oynamaya yönlendirmeyin, bırakın konumuz RDR2 de kalsın :D

Aman hocam Witcher falan diyip beni 11 inci kez oynamaya yönlendirmeyin, bırakın konumuz RDR2 de kalsın :D
Atmosfer, hikaye, cesitlilik, karakterler, oynanis olarak Withcer 3 cok baska bir sey ya. RDR2'den sonra bana RDR2'yi unutturdu. Tabii biri shooter biri yakin dovus oyunu, kiyaslamak ne kadar dogru olur bilemem.

(Bu konuda spoiler vardır, oyun bitmediyse okumaya devam etme.)

Kesinlikle hayatımda oynadığım en iyi oyundu. Beni bu kadar derinden etkileyen oyun olmamıştı.
Herkesin dediği gibi Arthur öldüğünde ağlamadım. Daha önce diğer oyunlarda ağlamıştım, ama Arthur ölürken ağlamadım. Gözlerim dolmuştu ama nedendir bilmiyorum üzüntüden çok saygı hissi duyuyordum. Oyun boyunca yaptığım her şey aklıma geldi. Oyunu neredeyse maksimum onurla bitirdim.
Ağlamıyordum ama içim yanıyordu, parçalınmıştım. Müzik çalmaya başaldığında başımı anlayışlı şekilde eğdim, saygıdan dolayı.

John'lu kısımlarda aynı John gibi aklımda Arthur vardı ama onu düşünmemeye konuşmamaya çalışıyorum. En sonda Micah'ı öldürdüğümde beklediğim gibi bir rahatlama hissi gelmedi. Halada içim yanıyordu.

Oyuna şimdi yendiden başlamak istiyorum ama her şeyi unutup.
Keşke öyle bir imkanım olabilseydi.

RDR 2'yi bir nebze unutabilmem ve aklımdan çıkması için öneriniz nedir efenim?

God of War, The Last of Us Part 1 ve part 2(özellikle part 2 teknik olarak bir zirvedir.) Baldur's Gate 3 gibi başyapıtlarla kafanı RDR2'den uzaklaştır. Bu oyunlar işe yaramazsa yapacak bir şey yok.

Ben RDR2'yi bitirip direkt Witcher 3'e gecmistim. Grafik acasindan çok da geride degil, RDR2'nin kaplama kalitesiyle hemen hemen ayni. Sonuç olarak 120 saat gecirdim yani RDR2'den yaklasik 50 saat kadar fazla, halen daha tonla kesfetmedigim yer var(DLC'ler ile birlikte). RDR2 bence tekrar oynanacak bir oyun degil, gorevler zaten tekduze bir yapida, oylesine arada sirada acip kendince takilirsin ama hikaye modu 2. kez cok sikar.

Kitapları okumazsan ve ilk oyunları oynamazsan hikayeyi anlamazsın dedikleri için başlayamadım daha kitapları okuyorum şu an siz Witcher 3'ten mi başladınız? Bir eksiklik hissettiniz mi?

(Bu konuda spoiler vardır, oyun bitmediyse okumaya devam etme.)

Kesinlikle hayatımda oynadığım en iyi oyundu. Beni bu kadar derinden etkileyen oyun olmamıştı.
Herkesin dediği gibi Arthur öldüğünde ağlamadım. Daha önce diğer oyunlarda ağlamıştım, ama Arthur ölürken ağlamadım. Gözlerim dolmuştu ama nedendir bilmiyorum üzüntüden çok saygı hissi duyuyordum. Oyun boyunca yaptığım her şey aklıma geldi. Oyunu neredeyse maksimum onurla bitirdim.
Ağlamıyordum ama içim yanıyordu, parçalınmıştım. Müzik çalmaya başaldığında başımı anlayışlı şekilde eğdim, saygıdan dolayı.

John'lu kısımlarda aynı John gibi aklımda Arthur vardı ama onu düşünmemeye konuşmamaya çalışıyorum. En sonda Micah'ı öldürdüğümde beklediğim gibi bir rahatlama hissi gelmedi. Halada içim yanıyordu.

Oyuna şimdi yendiden başlamak istiyorum ama her şeyi unutup.
Keşke öyle bir imkanım olabilseydi.

RDR 2'yi bir nebze unutabilmem ve aklımdan çıkması için öneriniz nedir efenim?

RDR2'yi bana verip benim oynamamdır önerim.

Bunu dinle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

10 saatlik çıkar mı arthur abimin sesini gece yatarken dinlemek istiyorum

Arkadaşlar lol diye bir oyun buldum şu an sorun yok. Ailem dair herkesi unuttum maalesef ve babam neye benziyordu hatırlamıyorum. İyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı