RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkçe yamayı indirdim ve videoda ki gibi kurulumunu gerçekleştirdim. Oyun sürümüm 1436 ve Epic'ten indirdim oyunu. Maalesef 10-15 dakika oynadıktan sonra crash veriyor oyun. Bir çözümü var mıdır acaba?

Arşivimde hem V13 hem de V14 bulunmakta gerekirse size ulaştırabilirim. Siz oyunu indirin, bir sorun olacağını düşünmüyorum.
 
1436 mıydı tam hatırlamıyorum ama en güncel olanı.

Çeviri kusursuza yakın şuan.

Bilgim yok maalesef normal sürüm kullanıyorum ultimate yerine.

NexusMods hakkında bilgim yok maalesef ama türkçe yama için temiz, sıfır dosyalar gerekiyor olabilir.
Hocam yama el çevirisimi birde ana görev + yan görev dahilmi
 
@The Towande elinize emeginize saglik oyunu bayagi uzun zaman önce almistim, bugün yamanizi kurdum sorunsuz calisiyor. 1-2 saat oynayip tren soyma bölümüne kadar geldim. Hayirlisi :)
 
Dosyaları attım denildiği gibi yaptım her şeyi ancak oyun hâlâ İngilizce.

Düzeltme: Yönetici olarak çalıştırınca oyun Türkçe oldu ancak Türkçe harflerin bazılarını kutu olarak gösteriyor.
 
Son düzenleme:
@Gordrhain Araya serpiştirilmiş küçük hindistan cevizleri diyelim hocam bazen gözden kaçabiliyor, ve evet çeviri aşırı sağlam.

Bu arada bana göre oyundaki en zor görevdesiniz şuan. 1 saatimi harcamıştım yapamamıştım.
Hocam merakımdan soruyorum oyun çok büyük ormanda yürüdüğünde herhangi bir adamla yapacağımız yan görevlermi dersin çok büyük oyun cidden her şeyi cevirdinizmi a dan Z ye birde hocam sağolun Cok büyük emek var ve çok sevinvliyim Yaman'ın olmasina PCyi alır almaz oyunuda yamayida yükleyip tadını çıkarıcagim
 
Oyunu son gelen Steam indirimde alıp hemen bu yamayı kurup oynadım ve emin olun çeviri şahane olmuş. Sadece 1 kısımda çeviri olmadığını gördüm o da balık tutarken altta yazan küçük bir paragraftı. Yani çok da önemli değildi onun dışında hem ana görevler hem de yan görevlerin çevirileri gerçekten on numara olmuş. Yıllardır Türkçe Yama'nın dramasının yapıldığını gördüm o yüzden oyunu almamıştım ve yine satın almadan önce yamayı araştırırken bu konuyu gördüm. İyi kide almışım ve bu yamayı kurmuşum. Emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık. Sadece teşekkür etmek için üye oldum siteye. En azından yapabileceğim tek şey buydu.

Oyun değil sanat eseri... Ve bu sanatı daha da güzelleştirdiğiniz için teşekkür ederim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı