furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1.091 bonz dedi: Hocam attığım videoyu kullanın. Genişletmek için tıkla... Etiketlemen lazım sana zahmet, 100 sayfa konuşma var . (buldum eyvallah)
bonz dedi: Hocam attığım videoyu kullanın. Genişletmek için tıkla... Etiketlemen lazım sana zahmet, 100 sayfa konuşma var . (buldum eyvallah)
K kavalende Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1.092 Arkadaşlar bu çeviriyi yapan ekip(makine çeviri) sanırım başka bir yama çıkartmış. Hatta işi profesyonelleştirip bir Launcher ile yükletiyorlar.
Arkadaşlar bu çeviriyi yapan ekip(makine çeviri) sanırım başka bir yama çıkartmış. Hatta işi profesyonelleştirip bir Launcher ile yükletiyorlar.
Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1.093 Buradaki yamayı kurdum, font sorunu devam ediyor. Sorunsuz Türkçe yama bilen var mı?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 19 Aralık 2022 #1.094 Driftçi sultan dedi: Buradaki yamayı kurdum, font sorunu devam ediyor. Sorunsuz Türkçe yama bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda atmıştım.
Driftçi sultan dedi: Buradaki yamayı kurdum, font sorunu devam ediyor. Sorunsuz Türkçe yama bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıda atmıştım.
Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1.095 Çok teşekkürler, işe yaradı. Bu çeviri makine mı normal mi?
Junyaros Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1.096 Elinize sağlık şimdi indirip deneyeceğim çok teşekkürler.
Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1.097 The Towande dedi: kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi. Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir. Eski yama varsa kaldırın. Online moda girerken yamayı kullanmayın. indirme linki: RDR2_TR_V15.rar drive.google.com VirusTotal sonuçları (0/56): VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaynak: Makine çeviri. Genişletmek için tıkla... Yama Epic Games'de de geçerli mi?
The Towande dedi: kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi. Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir. Eski yama varsa kaldırın. Online moda girerken yamayı kullanmayın. indirme linki: RDR2_TR_V15.rar drive.google.com VirusTotal sonuçları (0/56): VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Kaynak: Makine çeviri. Genişletmek için tıkla... Yama Epic Games'de de geçerli mi?
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.387 Çözümler 8 23 Aralık 2022 #1.098 Şu an yüklü yamada "ı" harfinde sıkıntı yaşıyorum. Umarım bunda yaşamam. Akşam evde deneyeceğim teşekkürler.
Şu an yüklü yamada "ı" harfinde sıkıntı yaşıyorum. Umarım bunda yaşamam. Akşam evde deneyeceğim teşekkürler.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.410 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 26 Aralık 2022 #1.099 Oyuna girince Cursor gitmiyor nasıl yama bu??
TheNightFuRy Kilopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 31 Aralık 2022 #1.100 Lime_a dedi: Şu an yüklü yamada "ı" harfinde sıkıntı yaşıyorum. Umarım bunda yaşamam. Akşam evde deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben yaşıyorum şu an. Çözümü var mıdır?
Lime_a dedi: Şu an yüklü yamada "ı" harfinde sıkıntı yaşıyorum. Umarım bunda yaşamam. Akşam evde deneyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben yaşıyorum şu an. Çözümü var mıdır?