Selamlar, yamayı kurdum ancak maalesef ekranın ortasında olan menü gitmiyor. Alt+Tab atıp RDR2'ye geçtiğimde orta tarafa tıkladığımda tekrardan menü açılmakta. Nasıl çözebiliriz bunu?
Benimki de aynı önceden indirdiğimde sıkıntı yoktu oyunu bitirmiştim ama şimdi böyle bir sıkıntı var.Selamlar, yamayı kurdum ancak maalesef ekranın ortasında olan menü gitmiyor. Alt+Tab atıp RDR2'ye geçtiğimde orta tarafa tıkladığımda tekrardan menü açılmakta. Nasıl çözebiliriz bunu?Eki Görüntüle 1592533
Ben bu yama kuruluyken online'a da girdim oynadım. Herhangi bir sorun olmadı. Ama belki sonradan değişmiştir. Önlem almakta fayda var. Bence diskinizde yer varsa oyunun dosyalarının kopyasını alıp yedekleyin. Hikayeyi oynayın. Bitince online'a geçmek için eski dosyaları atar yamalı dosyaları silersiniz. Sorunsuz devam etmiş olursunuz.Teşekkür ederim, bu yamayı indireceğim ancak sanırım oyun dosyalarında bir değişiklik yapmıyor. Oyunun klasörünün içerisine attıktan sonrasında online oynamak istediğim zaman attığım dosyalarını oyun klasörünün içerisinden çıkartmam yetiyor mu online versiyona risksiz bir şekilde girebilmem için?
Arkadaşlar yama bende virüslü olarak gözüküyor. Bendemi sıkıntı var fakat anlamadım indirdiğim dosya RAR olarak gelmiyor ve açılmıyor Microsoft Store falan çıkıyor önüme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.