RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar yamayı kurmama rağmen font sorunu devam ediyor, yardımcı olabilecek birileri var mı? Son güncellemeden sonra oldu ilk yüklediğimde sıkıntısız kullanıyordum.

Arkadaşlar yamayı kurmama rağmen font sorunu devam ediyor, yardımcı olabilecek birileri var mı? Son güncellemeden sonra oldu ilk yüklediğimde sıkıntısız kullanıyordum.
Yama açıkken oyunu açınca " Oyun zaten çalışıyor " hatası alıyorum, bunu çözebilen var mı acaba?

Videoda anlatılan her şeyi yaptım, oyun çalışıyor olarak görünüyor ama açılmıyor...
Oyunu son sürüme güncelledim, bu konudaki yamayı tek tek kaldırdım manuel olarak, sonra önce yamayı açtım solda font fixi tıkladım, oyunu açın uyarısını görünce oyuna giriş yaptım ve başarılı.

Oyunu son sürüme güncelledim, bu konudaki yamayı tek tek kaldırdım manuel olarak, sonra önce yamayı açtım solda font fixi tıkladım, oyunu açın uyarısını görünce oyuna giriş yaptım ve başarılı.
Şimdi yamayı yüklemeye kalktım. Videoda ki gibi 4-5 dosyalı değildi, 1 program dosyası var. RDR klasörünü seçiyorum "klasör adı geçersiz" diyor. Nasıl yaptın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı