rar yüklü olmadığı için seni rar yüklemek üzere yönlendiriyordurBen burda paylaşılan yamadan bahsediyorum.
rar yüklü olmadığı için seni rar yüklemek üzere yönlendiriyordurBen burda paylaşılan yamadan bahsediyorum.
Yama açıkken oyunu açınca " Oyun zaten çalışıyor " hatası alıyorum, bunu çözebilen var mı acaba?Arkadaşlar yamayı kurmama rağmen font sorunu devam ediyor, yardımcı olabilecek birileri var mı? Son güncellemeden sonra oldu ilk yüklediğimde sıkıntısız kullanıyordum.
Videoda anlatılan her şeyi yaptım, oyun çalışıyor olarak görünüyor ama açılmıyor...Bu yama ile sorunu hallettim, teşekkürler.
Oyunu son sürüme güncelledim, bu konudaki yamayı tek tek kaldırdım manuel olarak, sonra önce yamayı açtım solda font fixi tıkladım, oyunu açın uyarısını görünce oyuna giriş yaptım ve başarılı.Videoda anlatılan her şeyi yaptım, oyun çalışıyor olarak görünüyor ama açılmıyor...
Şimdi yamayı yüklemeye kalktım. Videoda ki gibi 4-5 dosyalı değildi, 1 program dosyası var. RDR klasörünü seçiyorum "klasör adı geçersiz" diyor. Nasıl yaptın?Oyunu son sürüme güncelledim, bu konudaki yamayı tek tek kaldırdım manuel olarak, sonra önce yamayı açtım solda font fixi tıkladım, oyunu açın uyarısını görünce oyuna giriş yaptım ve başarılı.
Hocam attığım videoyu kullanın.Şimdi yamayı yüklemeye kalktım. Videoda ki gibi 4-5 dosyalı değildi, 1 program dosyası var. RDR klasörünü seçiyorum "klasör adı geçersiz" diyor. Nasıl yaptın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.