RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arkadaşın attığı sorunsuz çalışıyor fontlarda da bir sıkıntı göremedim. Bunu kullanabilirsiniz makine çeviri değil.

Teşekkür ederim denemediğim yama kalmadı. Konuda yazdığı gibi vulkanı dx12 yaptım ve yama rar dosyasının içindekileri oyunun kurulu olduğu konuma yapıştırdım. Sorun çözüldü. I harfleri olması gerektiği gibi gözüküyor artık sorun yok.

Trojan olarak görüyor diyorlar doğru mu bu? Virüslü değilse deneyeceğim ama hiç güvenesim gelmedi. Düzgün bir yama da bulamadım.

Eski yamayı nasıl kaldıracağımı bilmiyorum yapan adamın videosunu bulamadım.

Hatasız tek yama budur. Bütün satırlar 253.000 satır olmak üzere komple kontrol edilmiştir ve eksik olan hatalı olan her yer düzeltilmiştir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten çok iyi yama bu forum dahil bir sürü forumdan Türkçe yama yükledim hepsinde kutucuk sorunu vardi bu modda direkt tek tıkla kurdum sorunsuz çalışıyor.

Gerçekten çok iyi yama bu forum dahil bir sürü forumdan Türkçe yama yükledim hepsinde kutucuk sorunu vardi bu modda direkt tek tıkla kurdum sorunsuz çalışıyor.
Ben de iki gün önce düzeltmişdim ve kutucuk falan yoktu güzeldi. Ama bu gün tekrar kutucuk sorunu çıktı. Dx 12 açık. Yamayı ve font sorunu düzeltme dosyalarını indirim gerekeni yaptım yinede düzelmiyor

Ben Vulkan kullanıyorum sorun yok. DX12 bilmiyorum maalesef.

Benim yukarıda verdiğim videodakini yap. Vulkan'la DX12 ile alakalı bir durumu yok. Herkeste sorunsuz çalışır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…