Anonymus çeviri aylık 100 TL'ye yakın bir ücretle yamaları satıyor. Hiçbir firmadan da izin falan alındığını sanmıyorum.
Onlara da karşıyım ben zaten hocam.
Anonymus çeviri aylık 100 TL'ye yakın bir ücretle yamaları satıyor. Hiçbir firmadan da izin falan alındığını sanmıyorum.
Merhaba birkaç mesaj üstte Rdr2 İçin Hatasız ve Eksiksiz Kutucuksuz Tek Yaması nı paylaştım. Kendim yaptım diye demiyorum çok güzel olduMerhabalar. Kutucuk sorunu çözüldü deniliyor ama ben bu sorunu almaya devam ediyorum. ''ı'' harfleri kutucuk şeklinde gözüküyor. paylaşılan yamayı da indirip oyunun dosyaları içine attım ancak bir şey değişmedi.
Konu sahibinin paylaştığı yama.Mod manager ı açıp modları kapat a tıklayacaksın bu kadar
Konu sahibinin paylaştığı yama.
Konu sahibinin yamasını indirmiştim onu silmek istiyorum silip sizin yamanızı kurucam. Ama Konu sahibinin yamasını nasıl silicem? Yama dosyalarını silersem silinir mi?Benim paylaştığım yama haricindeki tüm yamalar hatalı font, hatalı çeviri ve eksik çevirilidir. 253.000 satırı tek tek kontrol edip eksiklerini tamamladık, hataları düzelttik. Ve fontu da oyunun orijinalinde olan fonta çevirdik. Ayrıca bunun için bir ücret talep etmiyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.