RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Kutucuk sorunu çözüldü deniliyor ama ben bu sorunu almaya devam ediyorum. ''ı'' harfleri kutucuk şeklinde gözüküyor. paylaşılan yamayı da indirip oyunun dosyaları içine attım ancak bir şey değişmedi.

Dosya Ekleri

• 1707640811916.png
    1707640811916.png
    161,3 KB · Görüntüleme: 352
Merhabalar. Kutucuk sorunu çözüldü deniliyor ama ben bu sorunu almaya devam ediyorum. ''ı'' harfleri kutucuk şeklinde gözüküyor. paylaşılan yamayı da indirip oyunun dosyaları içine attım ancak bir şey değişmedi.
Merhaba birkaç mesaj üstte Rdr2 İçin Hatasız ve Eksiksiz Kutucuksuz Tek Yaması nı paylaştım. Kendim yaptım diye demiyorum çok güzel oldu 😎

Online girmek istediğimde yamayı nasıl kaldırıcam?

Mod manager ı açıp modları kapat a tıklayacaksın bu kadar

Konu sahibinin paylaştığı yama.

Benim paylaştığım yama haricindeki tüm yamalar hatalı font, hatalı çeviri ve eksik çevirilidir. 253.000 satırı tek tek kontrol edip eksiklerini tamamladık, hataları düzelttik. Ve fontu da oyunun orijinalinde olan fonta çevirdik. Ayrıca bunun için bir ücret talep etmiyoruz

Benim paylaştığım yama haricindeki tüm yamalar hatalı font, hatalı çeviri ve eksik çevirilidir. 253.000 satırı tek tek kontrol edip eksiklerini tamamladık, hataları düzelttik. Ve fontu da oyunun orijinalinde olan fonta çevirdik. Ayrıca bunun için bir ücret talep etmiyoruz
Konu sahibinin yamasını indirmiştim onu silmek istiyorum silip sizin yamanızı kurucam. Ama Konu sahibinin yamasını nasıl silicem? Yama dosyalarını silersem silinir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı