RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Font sorunu devam eden arkadaşlar, daha önce kurduğu yamayı komple kaldırsın ve kalıntı bırakmasın. Epic veya Steam fark etmez hangi platformda oynuyorsanız "oyun dosyalarını doğrulayın". 1. sayfadaki yamadaki font fix ne yazık ki düzeltmiyor. RDR 2 Türkçe Yama İndir | TR Karakter Sorunsuz | EPIC & Steam adresinden yama dosyasını indirin. İndirdiğiniz dosyada 5-10 adet yama var ama hepsinde font sorunu oluşuyor siz RDR 2 Türkçe yama 2023 yeni yazan RAR'lı dosyayı klasöre çıkarın, buradaki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın. Font fix vs. yok zaten bu yamada, başka yamanın font fix açıp düzelt falan yapmayın yine bozulur. Dosyaları atmanız yeter. Şu an bende tek çalışan yama bu. Windows 11 Pro X64, DirectX12'de oynamama rağmen font hatası vermedi. Videoda da anlatım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala fontlar bozuk oluyor o dosyayı atsam bile, bundan bir önceki Launcher ne güzeldi direkt basıyordum sonra oyuna giriş yapıyordum, bozmuşlar ya bunu.

Bu arkadaşın attığı sorunsuz çalışıyor fontlarda da bir sıkıntı göremedim. Bunu kullanabilirsiniz makine çeviri değil.

Teşekkür ederim denemediğim yama kalmadı. Konuda yazdığı gibi vulkanı dx12 yaptım ve yama rar dosyasının içindekileri oyunun kurulu olduğu konuma yapıştırdım. Sorun çözüldü. I harfleri olması gerektiği gibi gözüküyor artık sorun yok.

Font sorunu devam eden arkadaşlar, daha önce kurduğu yamayı komple kaldırsın ve kalıntı bırakmasın. Epic veya Steam fark etmez hangi platformda oynuyorsanız "oyun dosyalarını doğrulayın". 1. sayfadaki yamadaki font fix ne yazık ki düzeltmiyor. RDR 2 Türkçe Yama İndir | TR Karakter Sorunsuz | EPIC & Steam adresinden yama dosyasını indirin. İndirdiğiniz dosyada 5-10 adet yama var ama hepsinde font sorunu oluşuyor siz RDR 2 Türkçe yama 2023 yeni yazan RAR'lı dosyayı klasöre çıkarın, buradaki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın. Font fix vs. yok zaten bu yamada, başka yamanın font fix açıp düzelt falan yapmayın yine bozulur. Dosyaları atmanız yeter. Şu an bende tek çalışan yama bu. Windows 11 Pro X64, DirectX12'de oynamama rağmen font hatası vermedi. Videoda da anlatım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Trojan olarak görüyor diyorlar doğru mu bu? Virüslü değilse deneyeceğim ama hiç güvenesim gelmedi. Düzgün bir yama da bulamadım.

kurulum + oyun içi görüntüler içeren video:

• 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️
  • Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️
  • Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️

• ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye edilir.
  • ⚠️ Eski yama varsa kaldırın.
  • ⚠️ Online moda girerken yamayı kullanmayın.

font sorunu için Vulkan yerine DX12 yapın düzeliyor.​

indirme linki:

Font sorunu yaşayanlar bu dosyaları oyunun dosya konumuna atabilir. @OttoSlayer tarafından paylaşılmıştır.

VirusTotal sonuçları (2/56):

Eski yamayı nasıl kaldıracağımı bilmiyorum yapan adamın videosunu bulamadım.

Hatasız tek yama budur. Bütün satırlar 253.000 satır olmak üzere komple kontrol edilmiştir ve eksik olan hatalı olan her yer düzeltilmiştir

Hatasız tek yama budur. Bütün satırlar 253.000 satır olmak üzere komple kontrol edilmiştir ve eksik olan hatalı olan her yer düzeltilmiştir.

Gerçekten çok iyi yama bu forum dahil bir sürü forumdan Türkçe yama yükledim hepsinde kutucuk sorunu vardi bu modda direkt tek tıkla kurdum sorunsuz çalışıyor.

Gerçekten çok iyi yama bu forum dahil bir sürü forumdan Türkçe yama yükledim hepsinde kutucuk sorunu vardi bu modda direkt tek tıkla kurdum sorunsuz çalışıyor.
Ben de iki gün önce düzeltmişdim ve kutucuk falan yoktu güzeldi. Ama bu gün tekrar kutucuk sorunu çıktı. Dx 12 açık. Yamayı ve font sorunu düzeltme dosyalarını indirim gerekeni yaptım yinede düzelmiyor

Ben de iki gün önce düzeltmişdim ve kutucuk falan yoktu güzeldi. Ama bugün tekrar kutucuk sorunu çıktı. DX 12 açık. Yamayı ve font sorunu düzeltme dosyalarını indirim gerekeni yaptım yine de düzelmiyor.

Ben Vulkan kullanıyorum sorun yok. DX12 bilmiyorum maalesef.

Ben de iki gün önce düzeltmişdim ve kutucuk falan yoktu güzeldi. Ama bugün tekrar kutucuk sorunu çıktı. DX 12 açık. Yamayı ve font sorunu düzeltme dosyalarını indirim gerekeni yaptım yine de düzelmiyor

Benim yukarıda verdiğim videodakini yap. Vulkan'la DX12 ile alakalı bir durumu yok. Herkeste sorunsuz çalışır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı