RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben denildiği gibi yaptım ama Steam'den oyunu başlatınca başlıyor sonra pat kapanıyor.

Merhaba ben denildiği gibi yaptım ama Steam'den oyunu başlatınca başlıyor sonra pat kapanıyor.
Steam üzerinden kontrol ettim, herhangi bir soruna rastlamadım. Yamayı kaldırıp Steam'dan dosyaları doğrulayın ve konudaki güncel linkten yamayı indirip kurulumunu yapıp öyle deneyin. Eğer hala olmazsa sorun yamadan kaynaklanmamaktadır.

Diger forum sitesinde ayrı bir konu olarak açılmıştı şimdi baktım silinmiş galiba bir bilgin varmı? ayrıca orda crack fix v2 vardı burda varmı?

Steam üzerinden kontrol ettim, herhangi bir soruna rastlamadım. Yamayı kaldırıp Steam'dan dosyaları doğrulayın ve konudaki güncel linkten yamayı indirip kurulumunu yapıp öyle deneyin. Eğer hala olmazsa sorun yamadan kaynaklanmamak.

Yamayı başlattıktan sonra oyunu açınca kapanıyor oyun ama yamayı başlatmazsam oyun açılıyor.

V13 de çalışıyor mu yama?
V14 bu hocam.
Yamayı başlattıktan sonra oyunu açınca kapanıyor oyun ama yamayı başlatmazsam oyun açılıyor.
Bilmiyorum hocam o zaman.
Diger forum sitesinde ayrı bir konu olarak açılmıştı şimdi baktım silinmiş galiba bir bilgin varmı? ayrıca orda crack fix v2 vardı burda varmı?
Crackli versiyonlarda çalışıyor. Bir problem varsa bakalım yine de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı