RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam, merhaba. RDR 2'ye dün 3 GB'lık bir güncelleme geldi ve yamayı bozdu. Bu konu hakkında yapılacak bir şey var mı, yeni yama ne zaman gelecek?
Hocam merhaba dün rdrye 3 gblık bir güncelleme geldi ve tr yamayı bozdu yeni yama ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı

Eski yamayı silip yeni yama yükleme işini nasıl yapacağız biri açıklayabilir mi?
yok bi karışıklık oldu da . şimdi eski yamanın bütün dosyalarını mı siliyoruz yoksa sadece exe yi silip bunu mu atıyoruz
Karakter sorunu hâla devam etmekte. Düzeltme yöntemi var mıdır?
Eski yamada bulunan yaklaşık 4-5 dosya var. Onları kaldırıp sıfırdan setup kurulumu yapıp dener misiniz?
Hocam, merhaba. RDR 2'ye dün 3 GB'lık bir güncelleme geldi ve yamayı bozdu. Bu konu hakkında yapılacak bir şey var mı, yeni yama ne zaman gelecek?
Hocam merhaba dün rdrye 3 gblık bir güncelleme geldi ve tr yamayı bozdu yeni yama ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı
Eski yamanin tüm dosyalarını kaldırın ve yeni setup yamayı kurun.

Benim de halloldu teşekkürler. Eski yamayı silip yenisini temiz şekilde indirdiğinizde sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Eski yamada bulunan yaklaşık 4-5 dosya var. Onları kaldırıp sıfırdan setup kurulumu yapıp dener misiniz?

Eski yamanin tüm dosyalarını kaldırın ve yeni setup yamayı kurun.

Eski dosyaları v. 14 versiyonu komple kaldırıp v. 15 versiyonunu indirip kurdum font sorunu çözülmüş teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20220429225847_1.jpg
    20220429225847_1.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 20220429225853_1.jpg
    20220429225853_1.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 20220429225906_1.jpg
    20220429225906_1.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 20220429225912_1.jpg
    20220429225912_1.jpg
    143,4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Eski dosyaları v. 14 versiyonu komple kaldırıp v. 15 versiyonunu indirip kurdum font sorunu çözülmüş teşekkürler.
Benim de halloldu teşekkürler. Eski yamayı silip yenisini temiz şekilde indirdiğinizde sorunsuz çalışıyor.
@The Towande Halloldu teşekkürler.
Rica ederim, iyi oyunlar.
Font Fix ile açınca bazen 3 tane RDR2 açıyor. Bir de anlamadığım bir nedenden dün türkçe yamayla oynarken hiç bir sorun yoktu, şimdi arada bir çöküyor. Hata kodu falan vermiyor direkt kapanıyor.
Hocam, dönüşler yukarda gördüğünüz gibi. Bir sorun olmaması lazım. Hangi platformda oynuyorsunuz? Birde eski yamayı tamamen kaldırdıktan sonra yeni yamayı kurdunuz değil mi?

Rica ederim, iyi oyunlar.

Hocam, dönüşler yukarda gördüğünüz gibi. Bir sorun olmaması lazım. Hangi platformda oynuyorsunuz? Birde eski yamayı tamamen kaldırdıktan sonra yeni yamayı kurdunuz değil mi?
Hocam korsan oynamak durumundayım. Steam'de performans sıkıntısı oluyor ve Shit+Tab yapınca menü açılmasından nefret ediyorum. Steam'den indirsem düzelir mi? İnternetim yavaş maalesef. Bir de sıfırdan kurdum son sürümü.

Hocam korsan oynamak durumundayım. Steam'de performans sıkıntısı oluyor ve Shit+Tab yapınca menü açılmasından nefret ediyorum. Steam'den indirsem düzelir mi? İnternetim yavaş maalesef. Bir de sıfırdan kurdum son sürümü.
Evet, Steam versiyonunda sorunsuz çalışıyor şu anki TR yama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı