RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıklamadaki linkede baktım yine aynı linke atıyor.
Ben bilgisayardan çok anlamayan biriyim, linke tıkladığımda indirdim sonra setup yaparken defender uyarı verdi, baktıp trojan diyor. Muhtemelen benim hatam olmuştur bir yerde. Malwarebytes taramayı bitirisin, şüpheli bulduklarını fotosunu size atarım.
@ALMACIK
İlk mesajda verilen videonun altındaki linkten indirirseniz yamaymış gibi gözüken 1)setup dosyası 2)beni oku txt çıkıyor. setup'ı virus totalde taratınca full trojan alarmı veriyor her antivirüs.

Umarım o videoyu çeken arkadaş konuyu açan arkadaş değildir, çünkü ciddi virüslü bir setup dosyası kakalanıyor millete o video açıklamasındaki linkte.

Fakat ilk mesajdaki google drive linkinden indirince dosyalar önceden indirdiğim yama ile aynı dosyalar, virüs totalde de 1 tane dandik malicious hariç temiz gözüküyor.
 
Son düzenleme:
Ben bilgisayardan çok anlamayan biriyim, linke tıkladığımda indirdim sonra setup yaparken Defender uyarı verdi, baktıp trojan diyor. Muhtemelen benim hatam olmuştur bir yerde. Malwarebytes taramayı bitirisin, şüpheli bulduklarını fotosunu size atarım.
@ALMACIK

İlk mesajda verilen videonun altındaki linkten indirirseniz yamaymış gibi gözüken 1)setup dosyası 2)beni oku txt çıkıyor. Setup'ı VirusTotal'de taratınca Full trojan alarmı veriyor her antivirüs.

Umarım o videoyu çeken arkadaş konuyu açan arkadaş değildir, çünkü ciddi virüslü bir setup dosyası kakalanıyor millete o video açıklamasındaki linkte.

Fakat ilk mesajdaki Google Drive linkinden indirince dosyalar önceden indirdiğim yama ile aynı dosyalar, VirusTotal'de de 1 tane dandik malicious hariç temiz gözüküyor.

Bende nedense yine konunun başındaki linke atıyor.
Açıklama kısmındaki link reklamlı olduğu için siz başka virüslü bir dosya indiriyor olabilirsiniz belki.
 
Hocam ben bu yamayı yüklediğimde niyeyse oyunda çökmeler gerçekleşiyor ama yamayı kapattığımda bu çökmeler olmuyor bunu çözümü nedir? (veya başka bir yama var mı?)
 
merhaba yamadan memnunum 2.ye oynuyorum şu an story'i. Ama bilgisayarımı windows 11 yaptıktan sonra yama çalışmamaya başladı.
 
Admin merhaba, bu yüklediğiniz yama çok hoş fakat oyunum orijinal olmasına rağmen herhangi bir görevi yaparken görevin yarısında oyundan atıyor. Türkçe yamayı kaldırdığımda ise oyundan atma sorunu kalkıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı