RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu linkteki yamayı indirip oyunun kurulu olduğu yere dosyaları atarsanız direkt olarak sorunsuz Türkçe şekilde oynayabilirsiniz oyunu, font fixle falan uğraşmanıza gerek yok yani.
Başkan virüs falan yok değil mi ? Yarın kuracağım

Arkadaşlar font hatası hakkında yardımcı olabilecek var mı?

arkadaşlar ben de oyunu açtığımda kutucukluydu daha sonra başka bi gün kutucukların olmadığını farkettim ve sebebi de arka planda başka bir uygulama değil bakın oyun açılırken başka bir uygulamanın penceresi olmayınca kutucuklar olmuyor anlam veremedim benim tecrübem bu şekilde

arkadaşlar ben de oyunu açtığımda kutucukluydu daha sonra başka bi gün kutucukların olmadığını farkettim ve sebebi de arka planda başka bir uygulama değil bakın oyun açılırken başka bir uygulamanın penceresi olmayınca kutucuklar olmuyor anlam veremedim benim tecrübem bu şekilde
Biraz daha detay verir misin, tam olarak nasıl açmalıyız ?

Biraz daha detay verir misin, tam olarak nasıl açmalıyız ?
herhangi bir uygulamanın penceresi açık olmadan açtığım zaman bu sorunu yaşamıyorum chrome vs. hepsini kapatıp öyle açıyorum fakat açık olan bir uygulama penceresi olursa bu sorun oluyor ama hangi uygulamalar olduğunu bilmiyorum. oyuna girerken epic steam ve rockstar laucnher dışında açık bi pencere bırakmadan deneyin belki düzelir sizinki de

Öncelikle yama için çok teşekkürler.
Oyunu Steam üzerinde oynuyorum. Daha önce 2-3 yama kurdum ama hepsinde de kutucuklu yazılar çıkıyordu.
Steam üzerinden dosyaları doğrulayın.
Sonra PC'yi yeniden başlatın.
Açılınca yamayı kurun. Oyunu normal Steam uygulamasından açın. Eğer yine kutucuklu yazı varsa tekrar PC'yi yeniden başlatın. PC açılınca direk oyunu açın.
2 saat oynadım herhangi bir sorun yaşamadım.
Dostum yamayı tam olarak nereye kuracağım yardım eder misin

Ben kutucuk sorununu çözdüm sizde de işe yarar sanırım. MC_Yama_Yukleyici_V7 bu dosyayı internetten indirin. RDR 2 için kurulum talimatını yapın, programın kendisinde yazılı nasıl olacağı çok basit zaten. Kurduktan sonra oyunun kurulu klasörüne RDR2_TR_YAMA_V17.exe dosyası geliyor onu açın ama font fix e henüz basmayın. Daha sonra oyunu açın social club devreye girince yamadan font fix e basın kutu sorunu yaşamıyorum bunları yapınca. Epic games için anlattım ama diğer yollarda aynı olmalı.

Bende kutucuk sorunu var oyuna girmeden önce de font fix kısmına basıyorum ama nedense kutucuklar gitmiyor. Başka bir çözümü var mıdır?

@The Towande kutucuk sorunu için çözümünüz var mı?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı