RDR 2 Türkçe yamadan virüs girdi

miko09

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun, bu tür şeylere dikkat etmek gerek bilindik sitelerde paylaşılmadan indirmemek gerek ve bence malwarebytes gibi virüs temizleyici programları indirip tarama yapmalısın bu arada o kastettiğin yorumlar aldatmaca yorumlar yani bot yorumları.

Öncelikle geçmiş olsun, bu tür şeylere dikkat etmek gerek bilindik sitelerde paylaşılmadan indirmemek gerek ve bence malwarebytes gibi virüs temizleyici programları indirip tarama yapmalısın bu arada o kastettiğin yorumlar aldatmaca yorumlar yani bot yorumları.

Hemen indirip tarama yapacağım. Normalde çok dikkat ediyorum ama RDR 2yi görünce işte atladım sazan gibi 🙃🙃

Hemen indirip tarama yapacağım. Normalde çok dikkat ediyorum ama RDR 2yi görünce işte atladım sazan gibi 🙃🙃
Ben de Hitman 2 için aramıştım ki aynı siteden indirecektim sonradan dedim hiçbir site paylaşmamış araştırayım dedim çok sıkıntılı siteymiş ve maalesef çoğu oyunda türkçe desteği gitgide azaldı o kadar oyun satın alıyoruz bekliyoruz ama Türkçe dil ekleyemiyorlar, yama bekliyoruz.

Her yerden indirilmez. Bilindik bir çevirici olan Anonymous tarafı bile halen çeviriyi yayınlamadı. Dikkat edin. Burayı kontrol edin ve çıkınca buradan indirin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı